Ana SayfaDizilerCansu Dere Yeni Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor! Sadakatsiz Dizisinin Okuma Provası Yapıldı!

İlgili Postlar

Cansu Dere Yeni Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor! Sadakatsiz Dizisinin Okuma Provası Yapıldı!

Kanallar şu sıralar hummalı bir çalışma içerisine girdiği dönemde, yeni dizilerle ilgili bir çok haber gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Sadakatsiz isimli dizi. Dizinin ismi izleyicileri heyecanlandırdı. Cansu Dere, Sadakatsiz dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Dizide, Cansu Dere’nin partneri Caner Cindoruk olacak. Sadakatsiz dizisinin okuma provası yapıldı. Cansu Dere, sosyal medya hesabından o kareleri paylaştı. Detaylar haberimizde…

Cansu Dere kimdir?

Cansu Dere Yeni Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor!

Son dönemde, Kadın, Yasak Elma, Bizim Hikaye, Anne, Kızım gibi dizilerin yanı sıra geçen sezon başlayan Öğretmen, Baraj gibi dizilerin yapımcılığını yapan Med Yapım, Sadakatsiz dizisinin de yapımcılığını üstlendi. Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni dizi Sadakatsiz bir yabancı diziden uyarlandı. Dizinin senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu kaleme aldı. Yönetmenliğini ise 3 sezon boyunca Yasak Elma dizisini yöneten Neslihan Yeşilyurt üstleniyor.

Sadakatsiz dizisine kısa bir süre önce Yeliz Kuvancı’nın da katıldığı öğrenilmişti. Aynı şekilde Burak Sergen, Eren Vurdem ve Mucize Doktor dizisinden ayrılan Özge Özder‘de diziye dahil oldu. Dizinin kadrosunda sürpriz bir isim daha var. O da kim mi? Yasak Elma dizisinin başarılı oyuncusu Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin dizide yer alacak. Tarık Emir Tekin, yakışıklılığıyla genç kızların gönlünü fethedecek. Sadakatsiz dizisiyle ilk kez kamera karşısına çıkacak olan Tarık Emir Tekin’in Sadakatsiz dizisi onun için bir dönüm noktası olacak.

Sadakatsiz Dizisinin Okuma Provası Yapıldı!

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisi Doktor Foster isimli dizisinden uyarlandı. Dizide kendisini aldattığını düşündüğü kadının eşinin peşine düşmesini ve yaşadığı gerilim dolu hikayesini konu alıyor. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren dizi şimdiden izlenme rekorları kıracak gibi görünüyor.

Cansu Dere Sadakatsiz dizisinin okuma provasından ilk kareyi paylaştı..

Sadakatsiz Dizisinin Okuma Provası Yapıldı

Cansu Dere’nin bu paylaşımı izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Güzel oyuncunun hayranları ona yüzlerce övgü dolu mesaj yazdı. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren Sadakatsiz dizisi yoğun bir çalışma sürecine girdi. Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin önümüzdeki ay ekrana gelmesi bekleniyor.

 Caner Cindoruk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler