Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya'nın Soygun Planı...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya’nın Soygun Planı Gerçek Oluyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Gençliğim Eyvah 11. yeni bölümüyle 24 Ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya, tam Zola ile Çavi’nin annelerinden kurtulduklarını düşünürken onların gitmediğini öğrenir. Üstüne iki kadın çocuklarının babalarının onlar olduğunu anlayıp Arif ile Zekeriya’dan susmaları karşılığında elli bin euro ister. Arif, o kadar uğraştan sonra iyice strese kapılıp kalp krizi geçirir. Gençliğim Eyvah 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Arif ile Zekeriya’nın soygun planı gerçek mi oluyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Arif İle Zekeriya’nın Soygun Planı Gerçek Oluyor!

Gençliğim Eyvah 11. bölüm 2. fragmanında; Arif ile Zekeriya, Zola ve Çavi’nin annelerine 50 bin euroyu nasıl bulacaklarını düşünmeye başlıyor. Akıllarına banka soymaktan başka bir fikir gelmiyor. Zola ile Çavi’ye, banka soymalarını isteyen ikili planı hazırlıyor. Ancak Zekeriya ile Arif, soyguncu olarak bekledikleri iki kişi gerçek soyguncu çıkıyor. Bunu alınlarına tutulan silahın gerçek olduğunu görünce anlıyorlar. Öte yandan Ahmet, Azra ile yeni bir hayata başlıyor. Ama Çağla’nın Ahmet’in peşini bırakmıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 11. bölüm 2. fragmanı….

 

GENÇLİĞİM EYVAH 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Arif ‘le Zekeriya, Zola ve Çavi’nin annelerinin çıkıp geldiklerini görünce kaçacak delik arar. Zola ile Çavi’ye de bu durum sürpriz olur. Gerçek babalarını bilen ikili annelerini babalarıyla görüştürmek istemez. Ama Hacer ile Nuriye, onları misafir edip çocuklarının babalarını bulmadan onları memleketlerine göndermek istemez.

Ahmet, bir türlü Çağla’dan kurtulamaz. Bu seferde Çağla, Ahmet’in yayındayken etraflarını paparaziler basar. Paparazziler ikiliyi sevgili zannedip sorular sorar. Ahmet, Çağla ile arasında bir şey olmadığını beyan etse de olay başka türlü yansıtılır. Azra’da televizyonda Ahmet ile Azra’nın sevgili olduğunu ve evlenmek üzere olduğu haberlerini izler.

Mahallede olan düğünde Zola, Azra’yı dansa kaldırıp onunla olamayacağını, çünkü Ahmet’i kardeşi gibi gördüğünü ve ikisinin birbirlerini çok sevdiğini bildiğini söyleyip. Azra’nın Ahmet’le dans etmesini sağlar. Ahmet Azra’yı ne kadar çok sevdiğini ve özlediğini söyler. Azra’da ona inanır.

Bu arada Arif ile Zekeriya’nın, Zola ile Çavi’nin annelerine kurdukları tuzak tutmaz. Onları kaçırıp tehdit mesajı yazma planı patlar. Kaçırılan Hacer ile Nuriye’yi kurtaran kocaları kahramanları olur. Bu olaydan sonra Arif ile Zekeriya’nın eşleriyle problemi kalmaz. Ama Zola ile Çavi’nin anneleri memleketlerine gitmekten vazgeçince ikilinin dünyaları başlarına yıkılır.

Gençliğim Eyvah 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif’in Kalbi Bu Kadar Strese Dayanmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler