Ana SayfaDizilerMasterChef 32. Bölümde Kızlar Erkeklere Karşı Yarıştı! Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 32. Bölümde Kızlar Erkeklere Karşı Yarıştı! Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef’in 32. bölümünde yarışmacılar ilk kez katıldıkları ödül oyunu heyecanı yaşadı. Şefler yarışmacılardan vejetaryen menü hazırlamalarını istedi. Ama öncesinde bazı yarışmacıların yerlerini değiştirdiler. Kızlar ve erkeklerin ayrı guruplar halinde takımlar oluşturuldu. Ancak sayı tutmayınca iki yarışmacının oyundan çıkması için oylama yapıldı. Kız ve erkeklerden oluşan takımlar oluşturuldu. Ödül oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 32. Bölümde Kızlar Erkeklere Karşı Yarıştı!

MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yarışan 16 yarışmacı ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Şefler, yarışmacılardan vejetaryen menü istediklerini ama, kız yarışmacılarla erkek yarışmacıların yerlerini değiştirdi. Erkek yarışmacıların sayı olarak eşitliği bozduğu için oylama yapıldı.

Erkek yarışmacılar takımlarında kimin yarışmasını istemediğini önlerine verilen kağıtlara yazdılar. En çok oyu alan iki yarışmacı balkona çıkmak zorunda kaldı. Serhat ile Sedat, en çok oyu alarak ödül oyununu yukarıdan izlediler. Geriye kalan 14 yarışmacı 7 erkek yedi kız olarak ödül oyunu için ter döktü.

Takımlar kurulduktan sonra alışveriş süresi başladı. Yarışmacılar verilen süre içinde ne malzeme alabildiler ise aldılar. Ellerindeki malzemelerde her iki takımda vejetaryen menü hazırladı.

Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Sıra tadım aşamasına geldi. Şefler hazırlanan vejetaryen menüleri tek tek değerlendirdi ve hangi takımın hangi yemeğinin daha başarılı olduğunu açıkladı.

Oylama sonunda; Soğuk başlangıç yemeği kızlar takımının tabağı beğenildi. Çorba’da Erkekler takımının tabağı beğenildi. Salata da yine Erkekler takımının tabağı beğenildi. Ana yemekte Kızlar takımının tabağı beğenilince takımlar beraberliği yakaladı. Sonuç tatlı tabağına kaldı. Şefler, tatlı tabağında Erkekler takımının tabağının daha başarılı olduğunu açıkladı.

KAZANAN TAKIM ERKEKLER OLDU!

Erkekler takımı ödül oyununu kazanarak büyük ödülünde sahibi oldu. Erkekler takımı MasterChef 2020’nin ilk ödül oyununu kazanarak 10 bin liralık hediye çekinin de sahibi oldu.

MASTERCHEF’DE BU AKŞAM!

MasterChef 2020’nin bu akşam ki bölümünde haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlığı kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yarışacak. Sonrasında iki yarışmacı eleme adayı olarak belirlenecek. Pazar günü yapılacak eleme gecesinde ise, eleme potasına düşen 6 yarışmacıdan biri elenecek.

 MasterChef 2020’nin İlk MasterClass’ı Yapıldı! MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler