Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin İlk MasterClass'ı Yapıldı! MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin İlk MasterClass’ı Yapıldı! MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

MasterChef 2020 tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın ana kadrosunda yer alan 16 yarışmacı MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde Mehmet Şeften ilk MasterClass eğitimini aldılar. Usta şef, yarışmacılara önce estetik, doğru ve hızlı bir şekilde sebze doğramayı gösterdi. Ardından verdiği mutfak tekniklerinden sonra öğretilen teknikleri en iyi şekilde yapan dört yarışmacı MasterClas ödülü için yarıştı. MasterClass ödülünü kim kazandı?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin İlk MasterClass’ı Yapıldı!

MasterChef 2020, haftanın her günü ekranda olacak. Neredeyse tüm dünyada takip edilen MasterChef yarışma programının dün akşam yayınlanan bölümünde türlü aşamaları geçip ana kadroda yer almayı başaran 16 yarışmacı ilk MasterClass eğitimlerini aldılar. İlk Master;Class usta şef Mehmet Yalçınkaya tarafından verildi.

Mehmet şef, öncelikle yarışmacılara nasıl hızlı ve görsel estetiği olan sebze doğramayı öğretti. Daha sonra bir kuzunun nasıl parçalara ayrılacağını, bir balık filato nasıl yapılacağını öğretti. Eğitim sonrası Mehmet şef, yarışmacılardan az pişmiş bonfile yapmalarını istedi. Danilo ve Somer şef ise her aşamadan sonra gelip yarışmacılara puan verdi. Tadımlar yapıldıktan sonra en iyi yemeği yapan dört yarışmacı belirlendi.

MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

Masterchef 2020’nin dün ki bölümünde ekranlara gelen Masterclass eğitiminde teknikleri en iyi uygulayan 4 yarışmacı belirlendi. Teknikleri en iyi kullanan ve yemeği en iyi yapan isimler; Berk, Barbaros, Uğur ve Serhat oldu. Dört yarışmacı arasından ödülü kazanmaya hak kazanan yarışmacı Serhat oldu.

Mehmet şef, Serhat’a üzerinde adı yazılan bir ekipman hediye edeceğini duyurdu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020’NİN 32. BÖLÜM FRAGMANI GELDİ…

MasterChef 2020’nin bu akşam ki bölümünde takımlar ödül oyunu için yarışacak. Sezonun ilk ödül oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacıları büyük bir sürpriz bekliyor. Önce eşitlik sağlanması için şefler yarışmacılardan oyunda yarışmasını istemedikleri yarışmacının ismini yazmalarını istiyor. Daha sonra takımlardan 5 çeşit vejeteryan yemek yapmalarını istiyor. Bakalım en iyi yemekleri yapan ve büyük ödülü almaya hak kazanan hangi takım olacak?

İşte MasterChef 32. bölüm fragmanı….

 MasterChef’te 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Kimler Eleme Potasına Düştü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler