Ana SayfaDizilerBay Yanlış 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi İle Serdar'ı Görünce...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi İle Serdar’ı Görünce Yanlış Mı Anlıyor?

Fox Tv’nin yeni fenomen dizilerinden Bay Yanlış 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Olanları duyan Serdar, Yeşim’le birlikte Özgür’ün evine gidiyor. Serdar, Ezgi’yi Özgür’den kıskanıyor. Özgür’de onun Ezgi’ye olan ilgisinden. Yeşim’in niyetini anlayan Özgür, ona restini çekiyor. Nevin, kızını Sevim’de oğlunu görmeye geliyor. Özgür ile Ezgi, onları bir araya getirmemek için uğraş veriyor. Ama Ezgi’nin annesi Özgür’ün aslında kim olduğunu öğreniyor. Bay Yanlış 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Serdar, her fırsatı değerlendirip Ezgi’ye yakın olmayı başarıyor. Özgür, Ezgi ile Serdar’ı görünce yanlış mı anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Özgür Ezgi İle Serdar’ı Görünce Yanlış Mı Anlıyor?

Bay Yanlış 9. bölüm 1. fragmanında; Özgür ile Ezgi, aralarındaki yanlış anlaşılmaları halledip sevgili oluyor. Nevin, damat olarak Serdar’ı istediği için Ezgi’nin doğum gününe onu da çağırıyor. Özgür’de, hayatında ilk kez bir kızın doğum gününü kutlamak için hazırlık yapıyor. Serdar, doğum günü hediyesi olarak Ezgi’ye çok güzel bir gerdanlık alıyor. Ezgi de kabul ediyor. Tam Serdar, Ezgi’nin boynuna kolyeyi takacakken Özgür geliyor.

İşte Bay Yanlış 9. bölüm 1. fragmanı….

 

BAY YANLIŞ 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serdar’ın Ezgi’ye olan ilgisi Özgür’ü rahatsız ediyor. Ezgi’de Yeşim’in Özgür’e olan ilgisinden rahatsız oluyor. Özgür. fırsatını bulup Yeşim’e kendisiyle ilgili hayal kurmamasını söylüyor. Ezgi’de, Özgür’le Yeşim arasında bir şey olup olmadığını tam anlamadan Serdar’ı bırakmak istemiyor.  Sevim, oğlunu Ezgi’den ayırmak için Fitnat’la birlikte Özgür’ün evine geliyor.

Aynı şekilde Nevin’de kızını Özgür’den ayırmak için kızının yanına geliyor. Ezgi ile Özgür, annelerinden komşu olduklarını gizlemeye çalışıyor. Levent ise, kızı Zeynep’e Cansu’yu iş arkadaşı olarak tanıştırıyor. Bu duruma bozulan Cansu, Levent’e restini çekiyor. Levent, Cansu’nun gönlünü alabilmek için çiçekler gönderiyor. Hatta takip ediyor. Ama Cansu oralı olmuyor.

Özgür, Ezgi’nin Serdar’la yemeğe çıkmadığını öğreniyor. Ona neden kendisine Serdar’la yemekteymiş gibi davrandığını soruyor. O da Yeşim’le onun geceyi birlikte geçirdikleri için olduğunu söylüyor. Özgür, geceyi Yeşim’le geçirmediğini söyleyince Ezgi rahatlıyor. Ezgi’nin üvey babası dergide Özgür’ü görüp aslında onun Serdar olmadığını öğreniyor.

Nevin’de, hastaneye gittiğinde Serdar’ın Özgür olmadığını anlıyor. Sevim ile Fitnat, Ezgi’nin negatif enerjisini evden atmak için evde tütsü yakıyor. Tütsünün dumanından yangın çıktığını zanneden Sevim yan daireye gidiyor ve Nevin ile Sevim karşı karşıya geliyor.

Bay Yanlış 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi’den Duymak İstediğini Duyuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler