Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin'in Kararı Kimden Yana...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin’in Kararı Kimden Yana Olacak?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Sen Çal Kapımı 7. yeni bölümüyle 26 Ağustos çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serkan’ın, Eda ile yaptığı nişan sözleşmesinin bitmesine iki hafta kalır. Sözleşme bittikten sonra bir daha Eda’yı göremeyeceği için üzülmeye başlayan Serkan’ın duyguları tek taraflı değildir. Aynı şekilde Eda’da ona aşık olduğunu anlar. Sen Çal Kapımı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serkan, Selin’in Ferit’den ayrılıp kendisine dönmesini ister. Selin’in kararı kimden yana olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Selin’in Kararı Kimden Yana Olacak?

Sen Çal Kapımı 7. bölüm 2. fragmanında; Eda, Serkan’ın doğum günü olduğunu öğrenir. Ancak şirket çalışanlarından Serkan’ın doğum günü kutlamayı sevmediğini öğrenir. Yine de Eda, Serkan’a ufak bir sürpriz yapar. Serkan, Selin’in Ferit’den ayrılıp kendisine dönmesi için bir harekette bulunur. Selin, Ferit’i bırakıp tekrar Serkan’a dönerse Eda’ya ne olacak? Aslında Eda’ya aşık olduğunu anlayan Serkan, neden böyle bir harekette bulunuyor?

İşte Sen Çal Kapımı 7. bölüm 2. fragmanı…

SEN ÇAL KAPIMI 6. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Serkan’ın ortalarda olmadığı günde, Eda, Fikret beyin karısının özel durumunu öğrendikten sonra organizasyonu kabul eder. Serkan, iş yerine gelip, bu organizasyonda kimsenin Eda’ya yardım etmemesini 24 saat içerisinde bu organizasyonun yetişmeyeceğini söyler. Eda, yinede el altından yanında olabilecek elemanları toplayıp işe koyulur.

Hatta Aydan hanımdan yardım ister. Eda ve arkadaşları işi yetiştirmek için var güçleriyle çalışmaya başlar. Serkan, Eda’ya kesinlikle yardım etmeyi düşünmezken onun, şarkıcı Sevda hanımın yakışıklı menajeriyle görüştüğünü öğrenir. Eda’yı Menajerden kıskanan Serkan, ona yardım eder. Hatta, yetişmeyecek konsere şarkıcıyı özel jetiyle getirtir.

Organizasyon tamamlanır ve şarkıcı gelip organizasyonda istediklerinin tam olarak yapılmadığını düşünüp orayı terk etmeyi düşünür. O kadar emekten sonra Eda, Sevda hanımla konuşup onu konser yapmaya ikna eder. Bu arada, Aydan hanımın oğlunun ölümünden sonra evden çıkamadığını öğrenen Eda, onu evin bahçesinden çıkarmayı başarır.

Günün sonunda, Serkan Eda’ya söz verdiği gibi ölen abisi anısına gitarını eline alıp  çalar. Duygusal anlar yaşayan Serkan, zor gününde yanında olduğu için Eda’ya sarılır. O anları uzaktan izleyen Selin şoke olur.

Sen Çal Kapımı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’yı Bir Daha Görememekten Korkmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler