Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eğlenceli Günün Sonu Kötü...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eğlenceli Günün Sonu Kötü Bitiyor!

Kanal D’nin beğeniyle izlenen dizilerinden Çatı Katı Aşk 8. yeni bölümüyle 27 Ağustos perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asaf’ın dükkanlarına yaptığı saboteden sonra Yılmaz ailesi dar boğazın içinde girer. Ateş, aileye yardım edebilmek için yarış yapmaya karar verir. Aile bir internet sitesi kurup oradan alışveriş yapmak ister. İlanı gören eve akın eder. Ev müşteriyle dolup taşar. Asaf yine aileyi şikayet eder. Bu sefer müşteriler aileye destek olur. Ateş, Ayşen’e aşık olduğunu itiraf eder. Karşılığını da Ayşen’den göremeyince arkasını dönüp gider. Çatı Katı Aşk 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Eğlenceli geçen günün sonu kötü bitiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Eğlenceli Günün Sonu Kötü Bitiyor!

Çatı Katı Aşk 8. bölüm 1. fragmanında; Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin felekten bir gece çalıp doyasıya eğleniyorlar. Ateş ile Yasemin’in gerçekten evli olmadığını öğrenen Sevda, ikiliyi tehdit ediyor. Yasemin ile Demir, yanlışlıkla Sevda’nın bayılmasına neden oluyor. Ama ihale Yasemin’e kalıyor. Kendine gelen Sevda’nın dili tutuluyor. Evdekilere Yasemin ile Ateş’in gerçekten evli olmadıklarını anlatmaya çalışıyor. Olanları anlatamayınca yazmayı deneyen Sevda’ya kim engel olacak?

İşte Çatı Katı Aşk 8. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/V-VaI-BdjBY

 

ÇATI KATI AŞK 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Zabıtalar tarafından dükkanlarının masaları ve sandalyeleri alınan bir de üzerine ceza yiyen Yılmaz ailesi maddi yönden iyice sıkışır. Aile evde yaptıkları yemekleri ve Ayşen’in diktiği elbiseleri internet üzerinden satmak ister. Bunun içinde para gerekince elleri kolları bağlanır. Ateş, tamirde olan yarış arabasının durumuna bakıp yarışlara çıkmaya karar verir.

Ama arabanın durumu pek iyi olmayınca Ateş kara kara düşünürken, ona yarışlardan tanıdığı sevmediği bir arkadaşı kendi adına yarışmasını ister. Onca yarış kazanan Ateş, gururunu bir kenara bırakıp bu teklifi kabul eder.  Aldığı kaporayı da götürüp Celal’a üç ay kira bedeli olarak verir. Artan parayı da mahallede ceza yiyen esnafın cezalarını ödemesi için Emin’e verir.

İnternet işi tutar. Müşteriler eve akın eder. Artık bahçedeki sandalyeler dolunca müşteriler eve alınır. Asaf, bunu duyup yine onları yasal olmayan bir iş yeri çalıştırdığı için şikayet eder. Ama müşteriler durumu anlayıp hepsi birden ailenin uzaktan akrabaları olduğunu, bunun da bir akraba yemeği olduğunu söylerler.

Ateş, Ayşen’in yanına gidip ona aşık olduğunu söyler ve kendisine güvenmesini ister. Ayşen, Ateş’i sevdiği halde, herkesin onun Yasemin’le evli olduğunu bildiği için ona güvenmediğini söyler. Ateş, arkasını dönüp gider. Gözyaşları içerisinde Ayşen, Ateş’in arkasından bakar.

Çatı Katı Aşk 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Ateş’e Gitme Diyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler