Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Ateş'e Gitme Diyecek...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Ateş’e Gitme Diyecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Çatı Katı Aşk 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asaf’ın dükkanlarına yaptığı saboteden sonra Yılmaz ailesi dar boğazın içinde giriyor. Ateş, aileye yardım edebilmek için yarış yapmaya karar veriyor. Aile bir internet sitesi kurup oradan alışveriş yapmaya istiyor. İlanı duyan eve akın ediyor. Ev müşteriyle dolup taşıyor. Asaf yine aileyi şikayet ediyor. Bu sefer müşteriler aileye destek oluyor. Ateş, Ayşen’e aşık olduğunu itiraf ediyor. Karşılığını da Ayşen’den göremeyince arkasını dönüp gidiyor. Ayşen, Ateş’e gitme diyecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ayşen Ateş’e Gitme Diyecek Mi?

Çatı Katı Aşk 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asaf, vergi kaçırmak suçundan göz altına alınıyor. Ama bir şey bulamayınca serbest bırakılıyor. Öfkeden deliye dönen Asaf, bunu Celal’ın yaptığını zannedip aileye ve çevresindekilere zarar vermek için yeni girişimlerde bulunuyor. Ömer’in poyası ortaya çıkıyor ve Celal onu dövüp evden kovuyor. Ama Sevda, Demir için evde kalmaya devam ediyor. Bu duruma en çok bozulan Yasemin oluyor. Demir’de Yasemin’in kendisini kıskandığını anlayıp durumun keyfini çıkarıyor.

ÇATI KATI AŞK 7. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Zabıtalar tarafından dükkanlarının masaları ve sandalyeleri alınan bir de üzerine ceza yiyen Yılmaz ailesi maddi yönden iyice sıkışıyor. Aile evde yaptıkları yemekleri ve Ayşen’in diktiği elbiseleri internet üzerinden satmak istiyor. Bunun içinde para gerekince elleri kolları bağlanıyor. Ateş, tamirde olan yarış arabasının durumuna bakıp yarışlara çıkmaya karar veriyor.

Ama arabanın durumu pek iyi olmayınca Ateş kara kara düşünürken, ona yarışlardan tanıdığı sevmediği bir arkadaşı kendi adına yarışmasını istiyor. Onca yarış kazanan Ateş, gururunu bir kenara bırakıp bu teklifi kabul ediyor.  Aldığı kaporayı da götürüp Celal’a üç ay kira bedeli olarak veriyor. Artan parayı da mahallede ceza yiyen esnafın cezalarını ödemesi için Emin’e veriyor.

İnternet işi tutuyor. Müşteriler eve akın ediyor. Artık bahçedeki sandalyeler dolunca müşteriler eve alınıyor. Asaf, bunu duyup yine onları yasal olmayan bir iş yeri çalıştırdığı için şikayet ediyor. Ama müşteriler durumu anlayıp hepsi birden ailenin uzaktan akrabaları olduğunu, bunun da bir akraba yemeği olduğunu söylüyorlar.

Ateş, Ayşen’in yanına gidip ona aşık olduğunu söylüyor ve kendisine güvenmesini istiyor. Ayşen, Ateş’i sevdiği halde, herkesin onun Yasemin’le evli olduğunu bildiği için ona güvenmediğini söylüyor. Ateş, arkasını dönüp gidiyor. Gözyaşları içerisinde Ayşen, Ateş’in arkasından bakıyor.

 Çatı Katı Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşen İle Ateş Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler