Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa Dizisinin 3. Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa Dizisinin 3. Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Atv ekranında keyifle izlenecek bomba gibi yeni bir dizi daha geliyor. Maria ile Mustafa isimli dizinin başrollerini, Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşıyor. Dizide, Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu da yer alıyor. Maria ile Mustafa dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde….

Jessica May Kimdir?

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Maria İle Mustafa Dizisinin 3. Tanıtımı Yayınlandı!

Maria İle Mustafa dizisinin 3. tanıtımında; Ürgüp’te arazileri olan Maria’nın yolu Mustafa ile kesişiyor. İki genç yaptıkları yolculuk sırasında yakınlaşıp birbirlerine aşık oluyor. Ama iki gencin aileleri pek de aynı fikirde olmuyor. Maria ile Mustafa, kaderimiz dediği aşk gerçek olabilecek mi?

İşte Maria İle Mustafa dizisinin 3. tanıtımı,,,,

Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Atv ekranında yayınlanacak Maria ile Mustafa dizisi Kapodokya bölgesinde çekiliyor. Birbirinden usta oyuncuyu bir araya getiren dizinin konusu ve oyuncu kadrosu izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Ancak dizinin Eylül ayı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

Maria ile Mustafa dizisinin yapımını NTC Medya’nın, Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Atv’nin en iddialı dizileri arasında yerini alması beklenen dizinin yayın tarihi ve günü büyük bir merakla bekleniyor.

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİNİN KONUSU!

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin oğlu Mustafa arasında yaşanan aşk hikayesini konu alıyor. Maria ile Mustafa’nın aşkı üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekrana taşıyacak. Yabancı bir kızla Türk genci arasındaki yoğun ve heyecan dolu aşkını konu alıyor.

Maria ile Mustafa dizisinin tanıtımları büyük beğeni topladı. Şimdiden dizinin hangi günde yayınlanacağı ise büyük merak konusu oldu. Yeni sezonda hayli iddia diziler arasında reyting savaşına girecek olan dizi bakalım hangi günde ekrana gelecek.

İzleyici tarafından büyük beğeni toplayacak Maria ile Mustafa dizisi çok yakında Atv ekranlarında yerini alacak.

 Maria İle Mustafa Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler