Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fuat Bey Anlaşmayı Osman'la Yapıyor!

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fuat Bey Anlaşmayı Osman’la Yapıyor!

TRT 1’in yeni komedi dizisi Tövbeler Olsun 3. bölümüyle 23 Ağustos pazar akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Latife, bir an evvel Nazmiye’yi evlendirip ondan kurtulmak ister. Ona karşı ilgisi olan Anıl ile Ertan’ı yemeğe davet eder. Nazmiye ise, hiç birisiyle ilgilenmez. Aylin, babasının yadigar saatini aldıktan sonra Buğra’dan ayrılır. Ama yinede onu düşünmeden edemez. Arkadaşından ona mesaj yazmasını ister. Buğra’da mesajları cevaplayınca onu fena kıskanır. Fuat bey, hem Osman’la hem de Namzet’le görüşür. Tövbeler Olsun 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fuat bey anlaşmayı Osman’la yapıyor.

Pazar Dizileri 2020

Fuat Bey Anlaşmayı Osman’la Yapıyor!

Tövbeler Olsun 3. bölüm 2. fragmanında; Osman, Fuat beye masum olduğunu Namzet’in oyununa geldiğini anlatıyor. Fuat bey, Osman’la anlaşmayı kabul edip imzalıyor. Namzet ise onları gizlice izliyor.

İşte Tövbeler Olsun 3. bölüm 2. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Namzet, kazadan sonra çok değişir. Hatta pintiliği bile bir nebze olsun azalır. Osman’a yıllar önce attığı kazıktan sonra pişman olup ondan özür diler. Ancak Osman, onun özrünü kabul etmez. Daha sonra, evlenmek üzereyken terk ettiği Osman’ın baldızı Gül hanımdan af dilemek ister. Bunu kızı Nazmiye ile paylaşır. Yıllar önce Gül’e yazdığı ve veremediği mektubu kızına gösterir.

Nazmiye ile Namzet’in gizli konuşmalarından şüphelenen Latife, onları dinler. Ama bir şey anlayamaz. Buğra, annesine sevdiği kızın Osman’ın kızı olduğunu söyler. Latife, oğlunun o kızla birlikte olmasının babasının düşmanlığından başka bir durum olduğunu söyler. Buğra, ısrar edince de anlatır.

Namzet ile Nazmiye, Fuat beyle görüşüp şapka olayı için ondan özür diler ve sahte sertifikayı ona gelen bir telefondan öğrendiğini öğrenir. Nazmiye, şirket içinde bir köstebek aramaya başlar. Hatta Anıl’ın köstebek olduğunu bilmeden bu durumu onunla görüşür. Nazmiye, Gül’ün bulup babasını görüştürmeyi başarır. Namzet, Gül’le buluşup yıllar önce ona yaptığı haksızlık için af diler. Gül, onu affettiğini söyler. Sinan, Latife’ye babasının Gül’le buluştuğunu ağzından kaçırır.

 Tövbeler Olsun 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fuat Bey Kimle Anlaşma Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler