Ana SayfaDizilerOnur Saylak'ın Yeni Adresi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Onur Saylak’ın Yeni Adresi Belli Oldu!

Dizi ve filmlerin aranan oyuncularından Onur Saylak, en son Çarpışma dizisinde Veli Cevher karakteriyle akıllara kazınmıştı. Dizinin final yapmasından sonra usta oyuncuya pek çok dizi teklifi geldi. Çukur dizisiyle de görüşme yapan Onur Saylak yeni bir fenomen diziyle anlaştı. Onur Saylak’ın yeni adresi belli oldu. Usta oyuncu hangi diziyle anlaştı. Detaylar haberimizde…

Onur Saylak kimdir?

Onur Saylak’ın Yeni Adresi Belli Oldu!

Tv 100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Onur Saylak Babil dizisiyle anlaşma yaptı. Usta oyuncunun, Babil dizisinde Ozan Güven’in yerine Egemen karakterini canlandıracağı öğrenildi. Onur Saylak, önümüzdeki günlerde dizi ekibiyle sete çıkmaya hazırlanıyor.

ONUR SAYLAK BABİL’DE…

Ozan Güven, Babil dizisinde Egemen karakterini canlandırıyordu. Oyuncu devam eden davası nedeniyle dizinin yeni sezonunda oynamama kararı almıştı. Dizinin kilit karakterlerinden Egemen’in yeri boş kalınca yapım şirketi yeni bir oyuncu aramaya başladı. Egemen karakterini kim canlandıracağı merak edilirken, Onur Saylak ile anlaşma gerçekleşti.

Star Tv ekranının büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Babil, en son 10. bölümüyle ekrana gelmişti. Dizi 11. yeni bölümüyle Eylül ayı içerisinde ekrana gelmeye başlayacak.

BABİL 10. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İrfan, Eda’dan ayrıldıktan sonra şirketi de üzerine alıp polise teslim olmaya karar verir. Eda, boşanma haberiyle deliye döner. İrfan, onun ne olursa olsun Deniz’in ameliyat parasını bulmasını istediğini, kendisininde olmayan bir şirket kurup saadet zinciri oluşturup insanları dolandırdığını anlatır. Eda, boşanmayı kabul etmez.

Süleyman, Kutret’in İlay’ın ofisine bomba koyduğunu, o işi yapan adamı da Hakan’ın ortadan kaldırdığını öğrenir ve karısından boşanmak istediğini ona söyler. Kutret, her şeyini kaybedecek olan Süleyman’ın kendisinden boşanmaya cesaret edemeyeceğini düşünür. Süleyman, her gün İlay’ın kapısına gidip af diler. Ama İlay, ondan ayrıldığını söyleyip onu içeri almaz. Süleyman’ın, aldığı güller ve pahalı hediyelerde işe yaramaz.

Süleyman, İrfan’ı çağırıp ona verdiği adrese gidip bir not iletmesini hemde o insanlarla iş bağlayıp para kazanmasını ister. İrfan, müşterilerini kendisi seçtiğini söylese de Süleyman, emri vaki yapar. Süleyman’ın verdiği adres kumarhane çıkar. Bir sözleşme yapıp parasını alan İrfan, tam oradan çıkacakken silahlar patlar.

Ayşe, Hakan’ın evine gider. Amiri gelip Kudret’e sorular sorarken Ayşe, evde araştırma yapar. Bulduğu düğün davetinin sevkıyat tarihi olduğu ortaya çıkür. Kumarhanede olay çıktığını öğrenen Ayşe’de oraya gider. Ayşe, yerde Babil’in evrakını görür. Amiri ondan Babil’i de araştırmasını ister. Egemen, İrfan’ı işinden eden Burak’a bir tuzak kurup onun şikayetini geri aldırır.

İrfan’ın, profesörlüğüne geri dönmesinde bir engel kalmaz. Ama öyle bir pisliğin içine bulaşmıştır ki ne yapacağını bilemez. İrfan, Sapanca’daki iş görüşmesine İlay’ın da geldiğini son anda öğrenir. İkili aynı arabada yolculuk yapıp otele yerleşir. Toplantıdan sonra içkiyi fazla kaçıran İlay, her şeyi kırıp döker ve eli yaralanır.

İrfan, ona yardım etmek için odasına gider. Süleyman’da İlay’ın kaldığı oteli bulup oraya gelir. Süleyman’ın sesini duyan İlay ile İrfan, donup kalır.

Onur Saylak Hangi Fenomen Diziyle Görüşme Yaptı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler