Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Menajerimi Ara Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’de ekranlara gelecek olan ‘Call My Agent’ dizisinin Türk uyarlaması Menajerimi Ara dizisinin yayın tarihi belli oldu. Tanıtımlarının gösterildiği dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Ayşe Nil Şamlıoğlu, gibi isimler yer alıyor.

Menajerimi Ara 1. Bölüm 3. Ve 4. Ön İzlemeleri Yayında!

Dizinin Konusu

İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin bu farklı dünyaya girişiyle başına gelen olaylar konu ediliyor. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı dizide ego savaşlarını, hayal kırıklıklarını ve Dicle’nin sinema sektöründe varolma hikayesini ekranlara taşıyacak.

Senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’a ait olan dizinin ilk bölümü izleyiciler tarafından merak konusu.

Dizide Ünlüler Geçidi

Her bölüm farklı bir ünlü ismin konuk olacağı dizinin ilk tanıtımında Tuba Büyüküstün’ün konuk olduğunu görmüştük. Dizinin yayımlanan genel tanıtımında  Tuba Büyüküstün‘ün yanı sıra  Çağatay Ulusoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy, Derya Baykal, Melisa Şenolsun, Edis ve Nebahat Çehre ile Nükhet Duru’nun da diziye konuk olduğunu görüyoruz.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı oyuncuların başrol oynadığı dizide her bölümde konuk olan ünlü isimlerle farklı bir dünyaya yolculuk yapılacak.

Her Bölüm farklı dizilerde gördüğümüz sevilen ünlü isimlerin konuk olacağı ‘Menajerimi Ara’ dizisi 25 Ağustos Salı günü 1. bölümü ile ekranlarda olacak.

Merakla beklenen dizinin yıldızlar geçidi ile dolu yeni fragmanı!

https://www.youtube.com/watch?v=2vIWs1uPcH0

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler