Ana SayfaDizilerBabil Dizisinden Ayrılan Ozan Güven'in Yerine Bakın Kim Geldi..

İlgili Postlar

Babil Dizisinden Ayrılan Ozan Güven’in Yerine Bakın Kim Geldi..

Sevgilii Deniz Bulursuz’a şiddet uygulayarak darp ettiğidığı iddiasıyla oynadığı Babil dizisinin Ozan Güven ile ayrılma kararı almasının ardından “Egemen” karakterine kimin hayat vereceği merak konusu olmuştu. Babil’in yapımcıları yeni Egemen’i nihayet buldu. İsmi, popüler dizi “Çukur” ile anılan başarılı oyuncu kadroya giren isim oldu. İşte Detaylar..

Ozan Güven Babil Dizisinde Oynayacakmı? Bomba Açıklama..

Babil Dizisinden Ayrılan Ozan Güven’in Yerine Bakın Kim Geldi..

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla davalık olan ünlü oyuncu Ozan Güven, başrollerinde oynadığı Babil dizisinden karşılıklı bir biçimde anlaşmayı feshedip ayrılmıştı. Babil’de ki Egemen’i  canlandıracak oyuncu ise merak edilirken beklenen değişiklik belli oldu.

Ozan Güven kimdir?     Onur Saylak kimdir?

Deniz Bulutsuz Kimdir?

Oyuncu Ozan Güven ile yolların ayırmasının sonrasında bu sezon adı Çukur için geçen yakışıklı oyuncu Onur Saylak, Babil’in yeni Egemen’i oldu. Onur Saylak, önümüzdeki haftalarda Babil ekibiyle beraber sete çıkacak.

Onur Saylak Hangi Fenomen Diziyle Görüşme Yaptı?

Söylentiye göre oyuncu Ozan Güven ile öncesinde çekilen 11.bölüm tekrar çekilecekmiş… Ve bir aksilik olmazsa Babil’in yeni sezon set çekimleri pazartesi günü başlıyormuş..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler