Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCaner "Füze Gibi" Geliyor..

İlgili Postlar

Caner “Füze Gibi” Geliyor..

İzmirli Rap sanatçısı Caner Hepvarlık, arı gibi çalışıyor. 1 ay önce “Devamke” adlı parçasını çıkaran başarılı müzisyen Caner Hepvarlık, çalışkanlığıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Alfa Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan yeni şarkısı “Füze Gibi”yi piyasaya süren genç müzisyen, Comacan’la birlikte çalıştı. Detaylar Haberimizde..

Caner “Füze Gibi” Geliyor..

Sözleri ikiliye ait olan Füze Gibi adlı yeni parçanın altyapısı ise DJ Jugeon’un elinden çıktı. “Füze Gibi” Youtube’da animasyon klibiyle birlikte yer aldı. Lakin Caner Hepvarlık hayranları, klip çekme konusunda ünlü rapçiye baskıda bulundukları biliniyor..

Caner Hepvarlık Kimdir?

Caner Hepvarlık: “Dinleyicimiz İçin Gerçekten Arı Gibi Çalışıyorum”

2004 yılından bu yana müziğe gönül veren İzmir’li rap sanatçısı Caner Hepvarlık, yeni parçasıyla ilgili hislerini ifade ederken, “Sevenlerimize ulaşmak için gecemizi gündüzümüze karıştırıyoruz. Her şey onlarla ortak noktada buluşmak adına. Sosyal medyadan “arı gibisin” yorumları geliyor. Hoşuma gidiyor. Dinleyicilerimiz için gerçekten arı gibi çalışıyorum. Onlar da bunun farkında ki yorum yapıyorlar…” şeklinde ifadelerine yer verdi..

İşte Caner Hepvarlık & Comacan – Füze Gibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler