Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEkim Ayına Film Sözleşmesi

İlgili Postlar

Ekim Ayına Film Sözleşmesi

Oyunculuk dünyasındaki hızlı çıkışına devam eden güzel oyuncu Sultan Sarohan, Ekim ayında çekimleri başlayacak olan sinema filmine şimdiden imzasını attı. İlk imzayı Mardinli güzel olarak tanınan Sultan Sarohan’a attıran yapımcı Medet Dolaş, güçlü bir oyuncu kadrosunu bir araya getireceğini de vurguladı. Detayları Haberimizde..

Ekim Ayına Film Sözleşmesi

Dövüş teknikleri, savaş sanatları ve at binme eğitimleri aldıktan sonra ise kameraların karşısına geçen Sultan Saruhan, ayrıca rol aldığı dizilerdeki aksiyon sahneleri için de özel bir eğitim almıştı. Güzel model ve oyuncu olan Sultan Sarohan, Ekim ayında çekimleri başlayacak olan sinema filmine sürpriz bir şekilde imzasını attı. Yeni sezonda 4 filmiyle beyaz perdede gövde gösterisi yapmak isteyen yapımcı Medet Dolaş, “Zehirli Tohumlar” isimli yapımın ardından yeni filmi “Sen Benim Çocukluğumsun” için çalışmalara başladı. Filmin İlk imzasını güzel oyuncu Sultan Sarohan’a attıran yapımcı Medet Dolaş, eşsiz bir oyuncu kadrosunu oluşturacağınıda ima etti.

Sultan Sarohan Kimdir?

Sultan Sarohan:”İçimdeki Asi Kızı Çıkaracağım”

Yapımcılığını Yasin Yıldırım ile ortaklaşa üstlendiği “Sen Benim Çocukluğumsun” isimli filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Diyar Demirsoy oturuyor. 5 Ekim’de Şarköy’de çekimleri başlaması planlanan sinema filmine Şarköy belediye başkanı Alpay Var, önemli destek veriyor. Fırtına Aylin karakteriyle “Sen Benim Çocukluğumsun” isimli sinema filminde boy gösterecek olan Mardin’li güzel Sultan Sarohan “Sen Benim Çocukluğumsun isimli sinema filmi senaryo ve canlandıracağım karaktere bayıldım, asi ve komik bir karaktere hayat vereceğim ve içimdeki asi ve eğlenceli kızı çıkaracağım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler