Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç İsyan Etti

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç İsyan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç sosyal medya hesabından isyan etti. Geçtiğimiz aylarda Murat Dalkılıç uzun süredir beraber olduğu Hande Erçel’den evlenmeleri beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Adı milli voleybolcu Derya Çayırgan’la anılan Murat Dalkılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan eti.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Hande Erçel Kimdir?

Murat Dalkılıç : Bi Salın Beni Ya !

Murat Dalkılıç, oyuncu Merve Boloğur ile 2 yıllık evliliklerini 2017 yılında bitirmiş, boşanmasından kısa bir süre sonra Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda Hande Erçel’den ayrılan Murat Dalkılıç’ın, güzel oyuncu ile ayrılığının sebebi Erçel’in yeni rol arkadaşı Kerem Bürsin ile yakınlaşması olarak gösterilmiş fakat Murat Dalkılıç bu iddiaları yalanlamıştı.

Merve Boluğur’dan Murat Dalkılıç Hande Erçel Ayrılığı Sonrası Manidar Sözler…

Murat Dalkılıç  geçtiğimiz günlerde 37 yaşındaki milli voleybolcu Derya Çayırgan’ı takibe aldı ve ardından milli voleybolcunun instagram hesabındaki bir çok fotoğrafına beğeni bırakdı. Başarılı sporcu Derya Çayırgan ise Dalkılıç’ın beğenisine karşılık popçuyu takibe aldı ve paylaşımlarını beğenmeye başladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ikilinin sosyal medyada flörtleştiği haberleri dolaşmaya başladı.

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, Derya Çayırgan ile aralarında çıkan aşk dedikodularına isyan etti. Sosyal medya hesabından şu cümlelerle tepkini dile getirdi;

Bir salın beni ya! Yaptığım işten soğuttunuz artık beni yıllardır. Avukatım hakkımda doğrusu ispatlanmayan her haberle, her bir Instagram, Twitter sayfasıyla yakından ilgileniyor. Bilginize!

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler