Ana SayfaÜnlülerMFÖ' yü Kızdıran İddia

İlgili Postlar

MFÖ’ yü Kızdıran İddia

Sevilen müzik grubu MFÖ’ nün 27 Ağustos Perşembe akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da vereceği konser iptal edilmişti. Gecenin organizasyonunu yapan Kerki Solfej, konserin operasyonel sebeplerden ertelendiğini duyurmuş, fakat sosyal medyada hiç konser bileti satılmadığı için konserin iptal edildiği iddiaları dolaşmaya başladı.

Mazhar Alanson Kimdir?

Fuat Güner Kimdir?

Özkan Uğur Kimdir?

Vurun Ulan Vurun Ben Kolay Ölmem

Sosyal medyada dolaşan hiç bilet satılmadığı iddiaları MFÖ grup üyeleri Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Fuat Güner’i kızdırdı. Söylentilere göre 1500 kişilik alan için ilk olarak 900 bilet satıldı. Konser gününe kadar tüm biletlerin satılmasını bekleyen grup üyeleri, anlaştıkları ücret zamanında yatmadığı için sahneye çıkmama kararı aldı.

Kerki Solfej, konserin ertelenmesi hakkında şu açıklamayı yaptı: “Konser için satılan resmi bilet 401 adet, etkinliğin resmi bilet geliri 51 bin liradır. Bu rakam grup üyeleri ve menajerleriyle paylaşılarak teknik, konaklama, ulaşım ve sair giderler tarafımıza ait olacak şekilde organizasyonu gerçekleştirme talebimiz olmuştur. Ancak grubun sahneye çıkmak için 70 bin lira talep etmesi neticesinde, alınan ortak kararla konserin iptali kararlaştırılmıştır.”

Mazhar Alanson sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla iddialara ‘vurun ulan vurun ben kolay ölmem’ diyerek tepki gösterdi. Ayrıca tarafından söylendiği iddia edilen ‘İlkokulda 5 senede Selanik’le Anıtkabir arası tüm kareleri beynimize beynimize soktular sağolsunlar. Ama kanımızda Fatih’in kudreti, ruhumuzda Peygamberimizin aşkı vardı bunu unuttular’ sözünün kendisine ait olmadığını böyle bir açıklama yapmadığını duyurdu.

Ardından yaptığı paylaşımla iptal olan konser ile ilgili şu açıklamada bulundu;

‘Kerki/Solfej organizasyonun 27 Ağustos 2020 tarihinde Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşmesi planlanan MFÖ konseri, organizasyon firmasının finansal ve organizasyonel şartları yerine getirmemesi sebebiyle iptal edilmiştir. Konserin iptal sebebiyle ilgili diğer iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Yeni konserlerde görüşmek dileğiyle.’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler