Ana SayfaKimdirÖzkan Uğur Kimdir?

İlgili Postlar

Özkan Uğur Kimdir?

17 Ekim 1953 yılında doğan Özkan Uğur, çok farklı kişiliği ve çok yönlü olması sayesinde Türkiye’nin en dikkat çeken isimlerinden birisi durumunda. Müzisyen, ses sanatçısı, sinema oyuncusu ve tiyatro oyuncusu olarak çok farklı alanlarda marifetlerini gösteren Özkan Uğur, çok farklı karakterlerde rol aldı ve bu karakterleriyle unutulmaz olmayı başardı.
Bugün Doğan Ünlüler

Özkan Uğur Kimdir, Müzik Hayatı Nasıl?

Özellikle Mazhar Fuat Özkan grubunun üyelerinden birisi olan Özkan Uğur, Türkiye’nin en iyi bas gitaristleri arasında gösteriliyor. Grubu ile birlikte Türkiye’de çok sevilen şarkıları imza atan ve Türkiye’nin hemen hemen her yerinde konser verme imkanı elde eden Özkan Uğur, dizi projelerinin de en çok aranan isimlerden birisi olarak gösteriliyor.

O Ses Türkiye’de Yer Aldı

Türkiye’de özellikle Acun Ilıcalı tarafından sunulan O Ses Türkiye yarışmasına katılarak çok farklı yönlerinin de öğrenilmesini sağlayan Özkan Uğur, şu anda farklı dizi projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Özkan Uğur’un pek çok farklı sinema filminde canlandırdığı karakter, filmin önüne geçmeyi başardığı gibi Özkan Uğur’un usta oyunculuğu da yine sürekli konuşuluyor. Küçük yaştan itibaren müziğe olan ilgisi sayesinde bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen Özkan Uğur, lise yıllarında dahi kurduğu özel grup ile konserler vermeye başladı. Özellikle oyuncu olma noktasında büyük bir hayalinin bulunduğunu söyleyen Özkan Uğur, ailesinin kendisine destek vermemesi ve kendisini konservatuara yazdırma olması nedeniyle bu alanda kendini geliştiremedi. Bundan hayatının hiçbir zamanında pişmanlık duymadığını her zaman söyleyen Özkan Uğur, özellikle konservatuara gitmemesi ile Mazhar Fuat Özkan grubunu kurma imkanı bulduklarını ve gelinen noktada MFÖ olmadan hayatının kendisi için çok anlamsız olacağını düşündüğünü sürekli dile getiriyor.

MFÖ ile birlikte müzik dünyasının sevilen isimlerinden birisi olan Özkan Uğur, aynı zamanda oyunculuk alanında da farklı bir kitleye ulaşmayı başardı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler