Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'dan Murat Dalkılıç Hande Erçel Ayrılığı Sonrası Manidar Sözler...

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Murat Dalkılıç Hande Erçel Ayrılığı Sonrası Manidar Sözler…

Magazin camiasında evlenmeleri dört gözle beklenen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ikilisinin yaklaşık 3 hafta önce yollarını ayırdıkları  ortaya çıktı. Ünlü ikilinin, magazin gündemine düşen ayrılık haberleri sonrası ünlü popçunun eski eşi Merve Boluğur’un sosyal medyada yazdığı yorumu ise olay oldu..Detayları Haberimizde..

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Neden Ayrıldı?

Merve Boluğur’dan Murat Dalkılıç Hande Erçel Ayrılığı Sonrası Manidar Sözler…

Sevenlerinin yakın zamanlarda evlenmelerini istediği ve hatta uzun bir süredir aynı evi paylaşan oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç çifti, büyük bir habere imzalarını atarak aralarındaki ilişkiyi sonlandırdılar. Ayrılık sonrası Murat Dalkılıç’ın eski eşi oyuncu Merve Boluğur’un sosyal medya üzerinden bir arkadaşına yazdığı yorum ise tüm dikkatleri üzerine çekti..

Hande Erçel Kimdir?

Aşkarını Bitirdiler…Dost Kaldılar..

Ünlü ikili, 2017 senesinin son ayında aşklarını yaşamaya başlamış 10 ay sonrasında ayrılık kararı almışlardı. Çift, 2019 senesi başlarında Hande Erçel’in annesinin ölümünden çok kısa bir süre sonra tekrar aşklarına devam etmişlerdi. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç dost kalacakları ve yalnız ilişkiyi artık yürütemedikleri için ayrılma kararı aldıkları iddia ediliyor..

Murat Dalkılıç Kimdir?

Hande Erçel Tüm Anıları Kaldırdı..

Ünlü çiftin ayrılıkları sonrası sosyal medyalarına bakan takipçileri oyuncu Hande Erçel’in aşklarına dair tüm resimleri sildiği gözlemlenirken Murat Dalkılıç’ın henüz böyle bir hareket yapmadığı dikkatlerden kaçmadı..

Merve Boluğur’un Çıkışı Dikkat Çekti..

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç’ın ayrılığı sonrası tüm gözler ünlü şarkıcının eski eşi Merve Boluğur’a doğru çevrilirken güzel oyuncunun bir arkadaşına yazdığı “Gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü?” yorumuna oyuncunun takipçileri “Şen kahkahalarının ve neşeli hallerinin sırrı ortaya çıktı, rüyan gerçek oldu” ifadeleriyle takıldılar..

Merve Boluğur kimdir?

İşte Merve Boluğur’un Dikkat Çeken O Yorumu;

Merve Boluğur'un Dikkat Çeken O Yorumu
Merve Boluğur’un Dikkat Çeken O Yorumu

Merve Boluğur’un Bikinili Sahil Dansı Sosyal Medya’da Çalkalandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler