Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur'un Bikinili Sahil Dansı Sosyal Medya'da Çalkalandı!

İlgili Postlar

Merve Boluğur’un Bikinili Sahil Dansı Sosyal Medya’da Çalkalandı!

Güzel oyuncu Merve Boluğur simsiyah bikinisiyle sahilde dans etti, sosyal medya ise çalkalandı.. İşte Merve Boluğur’un Bikinili Sahil Dans Haberi…

Merve Boluğur, “Yeni Hobiler Edindim”

Merve Boluğur’un Bikinili Sahil Dansı Sosyal Medya’da Çalkalandı!

Evde geçirdiğimiz Karantina dönemin de yaptığı bol bol yayınladığı sosyal medya paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Merve Boluğur, karantina süreci hakkındaki sorulara “Gerçekten çok zordu. Ama gelecekle ilgili kararlarım açısından verimli oldu. Üniversiteye hazırlanmaya başladım. Ayrıca hobiler edindim” yanıtını vermişdi.

Tatil sezonunu hızlı açan Merve Boluğur, simsiyah bikinisiyle plajda dans ettiği videosunu sosyal medyadan takipçileri için paylaştı.

Merve Boluğur kimdir?

Güzel oyuncunun play dansı çok kısa sürede beğeni rekoru kırarken Merve Boloğur kıvrak fit görüntüsüylede sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı oluverdi..Tatil paylaşımlarıyla güzel oyuncı yaz boyunca adından söz ettireceğe benziyor..

Merve Boluğur Sevgili Kriterlerini Paylaştı

İşte Merve Boluğur’un Bikinili Plaj Dansı…

Her daim Fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Merve Boluğur, sahilde sörf yapmayı da ihmal etmedi ve takipçileri için sık sık paylaşım yaptı.

Merve Boluğur sörf
Merve Boluğur sörf

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler