Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'ı Dinlemeye Giden Alişan, Gelen Hesaba Dondu Kaldı!..

İlgili Postlar

Demet Akalın’ı Dinlemeye Giden Alişan, Gelen Hesaba Dondu Kaldı!..

Eşi Buse Varol ve yakın dostlarıyla beraber şarkıcı Demet Akalın’ın sahnesini seyretmeye giden şarkıcı Alişan, gelen hesaba donup kaldı. Demet Akalın henüz ilk parçasını söylerken hesabın geldiğini ifade eden Alişan çarpıcı açıklaması Haberimizde..

Alişan Kaza Hakkında Tek Tek Bilgi Verirken Sitem Etti!

Demet Akalın’ı Dinlemeye Giden Alişan, Gelen Hesaba Dondu Kaldı!..

Muğla’nın meşhur tatil yeri Bodrum’da ailesiyle yaz tatilini geçiren ünlü şarkıcı Alişan, yakın dostları Esra-Deniz Erdem ile beraber Demet Akalın’ı sahnede seyretmeye gittiler. Sahne için ön masalarda yer alan şarkıcı Alişan, Demet Akalın’ın sahneye çıkmasıyla beraber masaya gelen hesap karşısında şaşkına dönüverdi.

Alişan kimdir?            Buse Varol Kimdir?

Alişan: “Konser Başlayalı 50 Saniye Olmuş Hesap Ne Demektir’

Uçan Kuş TV’de sevilerek izlenen Pazar Magazin programına bağlanıp bu olayın detaylarını aktaran Alişan, popçu Demet Akalın’ın daha ilk şarkısını söylerken hesabın geldiğini söyledi. Ünlü şarkıcı Alişan, “Ben de ‘Hayırdır ne hesabı’ dedim ve garson tarafından ‘Hesabı hemen almamız gerekiyor, biz öyle yapıyoruz’ dedi. Ben de ‘Tamam o zaman mekan sahibiyle görüşeceğim’ dedim. İşin tuhafı sadece bizim masadan hesap alındı, diğer masalardan o sırada hesap falan alınmadı. ‘Daha konser başlayalı 50 saniye olmuş hesap ne demektir’ dedim ve garsonu çağırdım” ifadelerini kullandı.

Alişan Oğlu Burak’ın Nasıl Kurtulduğunu Gözyaşlarıyla Anlattı

Alişan konuşmasının devamında şu ise şöyle devam etti;

“Hesabı Ödeyip Hemen Kalktım”

“‘Hesabı ödeyip kalkıyorum’ dedim. Sonra gelip özür dilediler ama ben kabul etmedim. Kredi kartımdan 4 bin TL çektiler. Hesap krizi diye bir şey yok sadece saygısızlık var. Söylendiği gibi ödediğim para da hesabıma iade edilmedi, öyle bir şeyi de zaten kabul etmem. Demet’le konuştum o da çok şaşırdı”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler