Ana SayfaDedikoduAlişan Kaza Hakkında Tek Tek Bilgi Verirken Sitem Etti!

İlgili Postlar

Alişan Kaza Hakkında Tek Tek Bilgi Verirken Sitem Etti!

Ünlü türkücü Alişan ve ailesi, geçtiğimiz günlerde  Manisa kara yolunda korkunç bir geçirmiş, takla atıp 30 metre sürüklenen araçtan ufak tefek sıyrıklarla kurtulmuşlardı. Alişan ortaya çıkan iddialara Twitter hesabından tek tek cevap vererek sitem etti.

Alişan Oğlu Burak’ın Nasıl Kurtulduğunu Gözyaşlarıyla Anlattı

Alişan Kaza Hakkında Tek Tek Bilgi Verirken Sitem Etti!

Korkunç kazanın peşinden ilk açıklamasında “Aracın aksı kırıldı galiba” diyen Alişan gerçek olay sebebini henüz öğrenemediğini söyleyerek “Ben kazanın aks kırılmasından kaynaklandığını söylemedim……

Alişan kimdir?

“Lastik Parçalandığı İçin O Yüzden Kaza Yaptım”

“Kazadan 15 dakika sonra arabanın halini görünce eşime ‘aks kırılmış aşkım bak’ dedim. Kazanın neden kaynaklandığını hala bilmiyoruz, dün ustalara sordum muhtemelen lastik parçalanmış. Ve arabanın hakimiyetini o yüzden kaybettim.”

Kazayı arabasını hızlı kullandığı için oluştuğunu iddia edilen Alişan, sözlerine şöyle devam etti: “Hız sınırına gelirsek. Evet hız sınırı 120 ve benim en son hatırladığım 140 km yazıyordu ibrede.150 km hız diye bir şey yazmıyordu raporda……..

“Fren İzleri Dediğiniz Şey Fren Değil”

………Ayrıca fren izleri dediğiniz şey fren değil. Araba takla attıktan sonra ters bir şekilde sürüklendi izler muhtemelen o. Frene bastığımda zaten yapamadım ki…….

…….Keşke lastik kopmasaydı da fren yapabilseydim. Ayrıca bana o otobanda hangi marka araç olursa olsun 150 km hıza çıkmadım diyen varsa hiçbir şey söylemeyeceğim…”

“Bu Olayı Dalga Konusu Yaparak Twitler Atmanızda Sizin İnsanlığınız Olsun”

Ünlü türkücü trafik kazası sonrası otomobilinin resimlerini yayınlayarak dalga geçen sosyal medya kullanıcılarına üzüntülerini dile getirerek; “Biz ölümden döndük ve şükrediyoruz halimize……

……Evet araç önemli evet araç sağlammış ama bunu bile dalga konusu yaparak twitler atmanızda sızın insanlığınız olsun. Araç ne olursa olsun senin canını verende alanda Allah’tır. O ne derse o olur! Çok şükür ki biz sağ salim çıktık” ifadelerini kullandı.

“Ben Alacağım Dersleri Aldım”

Anlatıöını korkunç kazadan aldığı derslerden söz ederek bitiren Alişan,

“Ben alacağım dersleri bundan sonra ne yapmamam gerektiğini anladım ve beni arayan herkesi de uyarıyorum…..

…..Allah’ım düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir şey. Herkesi kazadan, beladan, gözden korusun” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler