Ana SayfaKültür ve SanatMüzikNükhet Duru'dan İzmirlilere Muhteşem Konser

İlgili Postlar

Nükhet Duru’dan İzmirlilere Muhteşem Konser

Ünlü sanatçı Nükhet Duru, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin korona virüs salgına karşı alınan yoğun önlemler içeriğinde düzenlediği konseri, yalnızca internet üzerinden kayıt yaptıran ilk bin kişi izleyebildi. İşte Detaylar..

Nükhet Duru’dan yıllar sonra bomba açıklama: Reha Muhtar hakkımda yalan haberler yaptı!

Nükhet Duru’dan İzmirlilere Muhteşem Konser

Usta şarkıcı Nükhet Duru, ülkedeki normalleşme dönemi kapsamında İzmirli müzikseverlerin karşısına çıktı. İzmir’i çok özlediğini söyleyen usta sanatçı, pandemi döneminde internetten canlı konserler verdiğini ancak alkış seslerini duymadığı için kendini çok tuhaf hissettiğini belirtti. Nükhet Duru kendisini izlemeye gelenlere “Bizim ilacımız alkışlarınız ve sizlersiniz” diye hitap etti.

Nükhet Duru kimdir?

Konser Alanına Maskesiz Girilemedi!

İzmirdeki Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen konser, korona virüsü önlemleri içeriğinde yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi konser öncesinde oturma planındaki alanı fiziksel mesafe koşullarını dikkate alarak hazırladı. Sadece İnternet platformu üzerinden kayıt yaptıran ilk bin kişinin izleme olasılığı bulduğu bu konsere giriş öncesin de tüm misafirlere ateş ölçümü yapıldı ve konser alanına maskesiz girilmesine müsade edilmedi.

Nükhet Duru: Türkiye’nin en iyi yorumcusu benim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler