Ana SayfaÜnlülerNükhet Duru: Türkiye'nin en iyi yorumcusu benim!

İlgili Postlar

Nükhet Duru: Türkiye’nin en iyi yorumcusu benim!

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, sanat camiasında eleştirilere neden olacak bomba bir açıklamada bulundu. Nükhet Duru; “Tevazuyu bir tarafa bırakırsam, Türkiye’deki gelmiş geçmiş en iyi yorumcu benim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Nükhet Duru: İntihara teşebbüs ettim!

Nükhet Duru’dan çok konuşulacak açıklamalar

Müzik dünyasının usta isimlerinden Nükhet Duru, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Verdiği röportajda kariyerine ve özel yaşamına dair samimi açıklamalarda bulunan Duru, çok konuşulacak sözler etti.

Nükhet Duru kimdir?

Nükhet Duru’dan “Türkiye’nin en iyi yorumcusuyum” iddiası

Türkiye’nin en iyi yorumcusu olduğunu açıklayan Nükhet Duru, “Ben bir tek şeyi biliyorum, o da ne dediğini bilen bir şarkıcı olduğum. Türkiye’de bu çok az. Bugün artık benim ve yaşım dolayısıyla ‘ayıp olmasın’ falan diyecek halim yok. Tevazuyu bir taraf bırakırsam, Türkiye’deki gelmiş geçmiş en iyi yorumcu benim. Çünkü benim ne dediğimi kim dinlerse anlıyor, hatta yabancılar bile anlıyor.” diye konuştu.

Nükhet Duru’nun ilk eşinin bahsi

İlk eşi Dikran Masis hakkında da konuşan Nükhet Duru, “İlk eşim Dikran Masis ile evliliğim enterasandı. Bana oyuncak kamyonda bir çiçek yolladı. O tarihte başka biri, bana gerçek kamyonda güller göndermişti. Bunu bilen Dikran’a demişler ki: ‘Hiç uğraşma, aramaz.’ O da ‘Öyle bir şey yapacağım ki, arayacak. 100 dolar bahse girerim’ demiş. Dikran’ı aradım, ama bahis işini öğrenince çok kızdım! Evlilik teklifini kabul ettim. Çalışmama izin vermedi, kıskançtı.” dedi.

Nükhet Duru’nun aşk hayatı

Nükhet Duru, samimi açıklamalarında aşk hayatına da yer verdi ve “Şu an sevgilim yok. Başarımı problem etmeyecek, beni motive edecek birine ihtiyacım var. Kendime çok iyi bakıyorum, 7 kilo verdim.” dedi.

Nükhet Duru’nun gençlik sırrı

Gençliğinin sırrını da açıklayan Nükhet Duru, “O kadar fazla çalıştım, öyle meşgul yaşadım ki yaşlanmaya vakit kalmamış. Her gün kahkaha attım, o kahkahalar bana iyi geldi.” dedi.

Nükhet Duru neden intihar etti?

Yıllar önce gerçekleştirdiği intihar girişiminden de söz eden Nükhet Duru, “Annem ve babam ben 11 yaşındayken boşandı. Sorunlarla başa çıkamadım, intihara teşebbüs ettim. Kimsenin beni istemediğini düşünmüştüm. Ölemedim, komşular kurtardı.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler