Ana SayfaÜnlülerElçin Sangu'dan, uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel'e destek!

İlgili Postlar

Elçin Sangu’dan, uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel’e destek!

Elçin Sangu, uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan ünlü rapçi Ezhel’e destek verdi. Ünlüler dünyasının Ezhel’e destek veren ünlü isimleri arasına, güzel oyuncu Elçin Sangu da girdi. Detaylar haberimizde…

Uyuşturuya özendirmekten tutuklanan Ezhel’den ilk paylaşım!

Ezhel’e destek büyüyor

Ünlü rapçi Ezhel, şarkılarında “uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak” iddiası ile tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ezhel’in tutuklanmasının ardından ünlü isimler ünlü rapçiye destek mesajları yağdırmıştı.

Ezhel kimdir?

Elçin Sangu’dan Ezhel’e destek

Ezhel’e destek olan isimlerin arasına, ünlü oyuncu Elçin Sangu da katıldı. Üzerinde #FreeEzhel yazılı bir mont giyen ve prapçi Selo ile poz veren Elçin Sangu, bu poz ile Ezhel’e destek oldu. Ünlü rapçi Selo, Elçin Sangu ile birlikte verdikleri pozu sosyal medyada paylaştı.

Gerçek ismi ile Sercan İpekçioğlu, sahne ismi ile ünlü rapçi Ezhel, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirdiği ve kolaylaştırdığı iddiası ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elçin Sangu kimdir?

Ezhel: Zihnimiz özgür tüm yasaklarınıza rağmen

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Ezhel’in sosyal medya hesaplarından birinde, bir şarkı sözünde geçen “Bebeler kalmaz hapis. Kafa tasında dört duvar ama zihnimi yakalayamazlar. Zihnimiz özgür tüm yasaklarınıza rağmen” sözlerinin geçtiği bölümü “#zihnimizozgur” etiketi ile paylaşıldı.

Ünlü rapçi Ezhel’e ünlü isimlerden gelen destek paylaşımlarından bazıları şöyle:

Anıl Acar (Gazapizm): Bugüne kadar Türkiye’deki hiç bir rap sanatçısının taciz , tecavüz , uyuşturucu satıcılığı, gasp, çocuk istismarı gibi suçlardan dosyası yok. Genç arkadaşlarımız şu duruma özenebilirlerse hiç fena bir ülke olmayız

Anıl Piyancı: Bugün Ezhel’in Müptezhel albümü 1 yaşında, hep kutlayalım kanka 1 yıl olunca diyordu,başardık olum diyordu ! Nasip olmadı… Ama başardın kanka çok fena başardın… Şu gün bunun en büyük kanıtıdır !

Ceza: Şiddet dolu, ahlak yoksunu yayınlar ve insanlar özgürken bu hiç olmadı.

Güliz Ayla: Gerçek hayatta tecavüzcüler, katiller, hırsızlar serbest dolaşıyorken, tamamen kurgusal laflar sebebiyle bir sanatçının hapse atılmasını anlayamıyorum.

Koray Avcı: MÜZİĞİ SUSTURAMAZSINIZ!

Hayko Cepkin: Şarkı da mı söylemeyaaah #ezhel #FreeEzhel Ben istediğim sözü yazar, sen anladığın kadarını dinlersin. Ben istediğim gibi yaşar, sen yaşayamadığın kadarını izlersin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler