Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den kötü haber: Hastanede tedavi altına alındı!

İlgili Postlar

İrem Derici’den kötü haber: Hastanede tedavi altına alındı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin hayranlarını üzen haber! Daha önceden de hastanede yoğun bakımda tedavi olan İrem Derici’nin yine hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. İrem Derici’nin sağlık durumu nasıl? İrem Derici’nin hastalığı ne? İrem Derici hakkında son durum ne? Detaylar haberimizde…

İrem Derici hastanede sadece iki gün dayanabildi!

İrem Derici hastaneye yattı!

İrem Derici’den üzücü bir haber geldi. İrem Derici’nin yeniden hastaneye yatırıldığı ve tedavi altına alındığı iddia edildi. Daha önceden de hastaneye yatan ünlü şarkıcı, aşırı zayıflaması ve düzensiz beslenmesi nedeni ile tedavi görmüştü. İrem Derici’nin bu defa hastaneye yatmasının nedeninin çok farklı olduğu ortaya çıktı.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici’nin hastalığı ne?

Sevilen şarkıcı İrem Derici’nin, tükenmişlik sendromu yaşadığı ve psikolojik tedavi görmek için bir rehabilitasyon merkezine giderek tedavi olmaya başladığı iddia edildi. Ancak, Derici’nin hastanedeki tedaviye sadece iki gün dayanabildiği, sonrasında çıkış yaptığı iddiaları gündeme geldi.

İrem Derici’den veda paylaşımı

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından “Bir ay kayıplara karışıyorum. Tişörtümü çok sordunuz, Zıbınland’den aldımlarınızla, ay über sportifimlerinizle, bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerinizle, günde 148 event gezmelerinizle, kapı baca yamultan talihsiz Facetune’larınızla sizi baş başa bırakıyorum!” şeklinde bir paylaşım yapmıştı. İrem Derici, bu kafa karıştıran paylaşımının ardından kayıplara karıştı. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından bu şekilde bir paylaşım yapması, hakkında iddia edilen rehabilitasyon merkezinde yattığı ve psikolojik tedavi gördüğü iddialarını güçlendirdi. Gözler, İrem Derici’de…

İrem Derici Tükenmişlik Sendromuna Mı Yakalandı?

İrem Derici daha önce de hastaneye yatmıştı

İrem Derici, geçtiğimiz yıl Eylül ayında yine hastaneye yatmıştı. O dönem aşırı zayıflayan ve düzensiz beslenmeden kaynaklı sorun yaşayan İrem Derici, bu nedenle yattığı hastanede yoğun bakımda tedavi görmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler