Ana SayfaÜnlülerAvlu'nun Melis'inden Avlu açıklaması: Ürkütücü!

İlgili Postlar

Avlu’nun Melis’inden Avlu açıklaması: Ürkütücü!

Avlu dizisinin Melis’i Deniz Barut, dizi ve dizideki rolü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dizideki hapishane hayatı hakkında konuşan Barut, “Böyle bir yerde olmayı hayal etmek bile çok güç ve ürkütücü.” şeklinde konuştu. Detaylar haberimizde…

Avlu 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kızı Ölen Deniz Tüm Avlu’yu İnletiyor

Avlu’nun Melis’i Deniz Barut’tan özel açıklamalar

Star TV ekranlarının sıra dışı hikayesi ile dikkat çeken dizisi Avlu’dan rol alan ve dizide cezaevi müdürü Melis karakterine hayat veren ünlü oyuncu Deniz Barut, dizideki deneyimlerini ve dizi hakkındaki hislerini paylaştı. Deniz Barut’un Millyet’e verdiği röportajın detayları şu şekilde:

Deniz Barut Kimdir?

Avlu’da 10’uncu bölümü çekiyorsunuz nasıl bir deneyim?

Bu proje bütün güzel enerjilerin ve hayata aynı pencereden bakan insanların bir araya geldiği bir proje. Teknik kadrodan oyuncu kadrosuna kadar herkes çok yüksek bir motivasyon ve gönül birliği ile çalışıyor. Tam bir kadın dayanışması işi. Avlu’da buluşan birçok kadının kendi hak ve hukukları üzerinden kendi hayatlarını yürütme hikayesi. Çok acı veya tahmin edilmesi çok zor bölümlerimiz oldu.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Bu kadar ağır bir dramda rol almak psikolojinizi nasıl etkiliyor?

Bir cezaevi dekorunun içinde bütün gününü geçirmek bile çok zor bir durum. Böyle buz gibi karanlık bir mekanın içerisinde bir karakteri var etmeye çalışmak aslında psikolojik olarak bizi yoruyor ama aynı zamanda çok keyiflendiren ve motivasyonumuzu tetikleyen bir şey. Sette yaşanan her şeyden çok etkileniyorum.

27 Mayıs 2018 reyting sonuçları: Survivor mı? Savaşçı mı? Çocuklar Duymasın mı?

Avlu gibi bir yerde yaşamak zorunda olsanız ne yapardınız?

Böyle bir yerde olmayı hayal etmek bile çok güç ve ürkütücü bir şey. Avlu gibi bir yerde olsaydım hayatta kalmak ve zarar görmemek için her şeyle mücadele etmeyi seçerdim. Ama dizideki karakterler kadar cesur olur muydum emin değilim.

Karakteriniz Melis’le aranız nasıl?

Melis sisteme rağmen insanı savunan bir karakter. Sistemin getirdiği bütün düzensizliklere rağmen insanı önemsiyor. Aslında suçlu insan değil toplumdur, toplum insanı suça iter diyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler