Ana SayfaDedikoduEngin Altan'dan Hayatını Kaybeden Rol Arkadaşına Duygusal Veda!

İlgili Postlar

Engin Altan’dan Hayatını Kaybeden Rol Arkadaşına Duygusal Veda!

Diriliş Ertuğrul dizisindeki başarılı performansı ile sık sık gündeme gelen Engin Altan Düzyatan, zor bir dönemden geçiyor. Hem rol arkadaşı, hem sınıf arkadaşı olan Arda Özir’i motosiklet kazasında kaybeden Engin Altan, sıkı dostuna duygusal bir veda yaptı. Detaylar haberimizde…

Diriliş Ertuğrul Oyuncusu Arda Öziri Motosiklet Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti

Engin Altan’dan Hayatını Kaybeden Rol Arkadaşına Duygusal Veda!

Arda Özir Kimdir?

Geçtiğimiz gün trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Arda Öziri’nin üzüntüsü tüm sanat camiasına yansımıştı. Çok üzgün olan arkadaşları başarılı oyuncunun fotoğrafını paylaşıp ne kadar üzgün olduklarını dile getirdiler. Diriliş Ertuğrul dizisinde oyuncu olan Arda Öziri’nin tüm ekip arkadaşları şoktaydı. Bunlardan biri de hemde Arda Öziri ile sınıf arkadaşı olan Engin Altan’dı. Başarılı oyuncu arkadaşına mesajı ile herkesi duygulandırdı.

Arda Özir’in Cenaze Töreni Nerede ve Ne Zaman Olacak? 

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve aynı zaman da sınıf arkadaşı olan Engin Altan Düzyatan, Arda Öziri’nin vefat haberinden sonra yıkıldı. Engin Altan Düzyatan, yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: Canım kardeşim, sınıf arkadaşım, dostum, Arda Öziri’yi kaybettik, çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum. Allah mekanını cennet eylesin.

Hayatını Kaybeden Oyuncu Ünlüler Dünyasını Yasa Boğdu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler