Ana SayfaÜnlülerMotosiklet kazasında hayatını kaybeden Arda Öziri'nin cenaze töreni nerede, ne zaman olacak?

İlgili Postlar

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden Arda Öziri’nin cenaze töreni nerede, ne zaman olacak?

Feci bir trafik kazası neticesinde genç yaşta hayatını kaybeden genç oyuncu Arda Öziri, son yolculuğuna uğurlanmaya hazırlanıyor. Arda Öziri’nin cenaze töreni hakkında detaylar ortaya çıktı. Arda Öziri’nin cenaze töreni nerede ve ne zaman gerçekleşecek? Arda Öziri’nin cenaze töreninin detayları haberimizde…

Motosiklet kazasında vefat eden oyuncu Arda Öziri, sanat camiasını yasa boğdu!

Arda Öziri vefat etti

Ekranların sevilen yüzlerinden, son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almış olan başarılı oyuncu Arda Öziri, dün TEM otoyolunda motosikleti ile trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından hemen Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınan Öziri, salık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Arda Öziri Kimdir?

Arda Öziri’nin ailesini, sevenlerini, yakınlarını ve sanat camiasını derinden sarsan vefat haberinin ardından, cenaze töreninin detayları merak edilmeye başlandı. Arda Öziri’nin cenaze töreninin nerede ve ne zaman gerçekleşeceği belli oldu.

Arda Öziri’nin cenaze töreni ne zaman, nerede?

Genç oyuncu Arda Öziri, salı günü 09.00’da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşecek törenin ardından, Alsancak Hocazade Camii.’ne götürülecek. Burada öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Arda Öziri, sevenlerinin eşliğinde Işıkkent Mezarlığı’nda defnedilecek.

Arda Öziri’nin vefatının ardından sanat camiasından ünlü isimler, sosyal medyada üzüntülerini dile getirdikleri paylaşımlarda bulundular. O paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve aynı zaman da sınıf arkadaşı olan Engin Altan Düzyatan, Arda Öziri’nin vefat haberinden sonra yıkıldı. Engin Altan Düzyatan, yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: Canım kardeşim, sınıf arkadaşım, dostum, Arda Öziri’yi kaybettik, çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum. Allah mekanını cennet eylesin.

TİMUR ACAR

Nasıl yazacağını bilemiyor insan. Canımız, arkadaşımız Arda Öziri’yi kaybettik… Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum… Mekanın cennet olsun kardeşim…

GONCA VUSLATERİ

Bu gece sahneye çıktığımızda #Marti oyununun kalbinde adın yazıyor olacak.. iyi bir insanı, iyi bir oyuncuyu kaybettik Allah rahmet eylesin.. Allah ailesine sabır versin,sevenlerine..herkese… Başımız sağolsun.

GÖZDE KANSU

Arda Öziri…kaybettik seni hayat ne fenasın!! Bin sabır ailene, kabullenemedikçe bizlere! Çok üzgünüm çok!!

KAAN URGANCIOĞLU

Mekanın cennet olsun, güzel hatırlayacağım..

BÜŞRA PEKİN

Çok kıymetli okul arkadaşımız Arda Öziri’yi kaybettik. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin..

RIZA KOCAOĞLU

Canımız, kardeşimiz, sınıf arkadaşımız Arda Öziri’yi kaybettik. Çok üzgünüm mekanın cennet olsun kardeşim seni çok özleyeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler