Ana SayfaÜnlülerAlişan Oğlu Burak'ın Nasıl Kurtulduğunu Gözyaşlarıyla Anlattı

İlgili Postlar

Alişan Oğlu Burak’ın Nasıl Kurtulduğunu Gözyaşlarıyla Anlattı

Dün Manisa’da yolda seyir halindeyken trafik kazası geçiren ünla şarkıcı Alişan, Oğlu Burak’ın Nasıl Kurtulduğunu Gözyaşlarıyla Anlattı! Korkunç kaza ve Detayları Haberimizde..

Son Dakika! Alişan Ailesiyle Ölümden Döndü!

Alişan Oğlu Burak’ın Nasıl Kurtulduğunu Gözyaşlarıyla Anlattı

Dün Manisa’da seyir halinde ilerlerken trafik kazası geçiren ünlü türkücü Alişan ve ailesi bugün hastaneden taburcu oldular. Kaza anını an be an anlatan ünlü şarkıcı, “Arabanın haline baktım o arabadan sağ çıkmamız Allah’ın bir takdiri” dedi.

Kaza sonrası ünlü şarkıcı Alişan ve ailesi, özel bir hastanede tedavi altına girmişlerdi. Tedavileri bugün tamamlandıktan sonra hastahaneden taburcu olan ünlü şarkıcı’nın boynuna boyunluk takıldığı görüldü. Ayrıca MR çekimide yapılan Alişan, çocukları Burak, eşi Buse Varol ve çocuk bakıcıları Marianne’in sağlık durumlarının iyi olduğu gözlemlendi.

Alişan kimdir?

“O Arabadan Sağ Çıkmamız Allah’ın Bir Takdiri”

Tedavi gördükleri hastane çıkışında basın mensublarına açıklamalar yapan ünlü türkücü u ifadeleri kullandı; “Ben hayatımda ilk kez kaza yaptım. En kötüsü tabi çocuğum ve eşim arabadaydı. Arabada can taşıyoruz. Niye oldu. Niye kaza yaptık onu bile anlamadım. Dümdüz yolda bir anda dumanlar geldi, lastik fırladı bir şeyler oldu. Sağa sola bariyerlere çarpmaya başladık. Ondan sonra da takla attık. Tek düşündüğüm takla atarken hiçbirimize bir şey olmamasıydı. Sonra araba ters düştü. O sırada Buse’ye baktım. Durumu iyiydi hemen 155’i aradı. Ben de tekmeyle camı kırıp kapıyı açtım. Burak’la Marianne’i aldım. Onlarda ve Buse’de bir şey olmadığını görünce dedim ki ‘Çok şükür’. Sonra arabadan çıktık. Arabanın haline baktım o arabadan sağ çıkmamız Allah’ın bir takdiri” dedi.

Buse Varol Kimdir?

“Burak’ın Hayatını Marianne Kurtardı. Çünkü Burak’ın Üstüne Kapaklandı. O Bizim Canımız”

Kendi ve ailesiyle aşırı ilgilenildiğini anlatan Alişan, “Çok arayan oldu. Çok ilgilendiler. Allah herkesten razı olsun. Benim boynumda bir zedelenme var. 2 hafta boyunluk takacağım. Burak’ın hayatını Marianne kurtardı. Çünkü Burak’ın üstüne kapaklandı. O bizim canımız. Onda da hafif bir kas yırtığı var. Başka da bir şey yok. Hepimiz çok şükür sağlıklıyız. İstanbul’a döneceğiz” dedi.

Alişan Ve Bakıcıları
Alişan Ve Bakıcıları

Alişan Ve Ailesini Arkadaşları Yalnız Bırakmadılar..

Diğer yandan ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve iş adamı eşi Okan Kurt’da kaza haberini öğrenir öğrenmez, İstanbul’dan kalkıp Manisa’ya geldiler. Tedavi gördüğü hastanede Alişan ailesini  ziyaret eden Okan Kurt, sonrasında sağlık durumlarının daha iyi olduğunu açıklayarak  hastaneden ayrıldılar. Manisa Valisi Yardımcısı olan Ünal Çakıcı, hastanedeki tedavi sırasında Alişan ve ailesini yalnız bırakmadılar. Bu arada Alişan ve ailesi İstanbul’a gitmek üzere yola çıktılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler