Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur, "Yeni Hobiler Edindim"

İlgili Postlar

Merve Boluğur, “Yeni Hobiler Edindim”

Evde kalınan dönemlerde sosyal medya hesabını sık kullanmaya başlayan güzel oyuncu Merve Boluğur, yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Karşı cinste aradığı özellikleri paylaşan Merve Boluğur’un yaş dikkatleri gözlerden kaçmamıştı. Merve Boluğur geçtiğimiz gün annesi Nehra Boluğur’la Nişantaşı’nda görüntülendi.

 Oyuncu, karantina süreci hakkındaki sorulara “Gerçekten çok zordu. Ama gelecekle ilgili kararlarım açısından verimli oldu. Üniversiteye hazırlanmaya başladım. Ayrıca hobiler edindim” yanıtını verdi.

Merve Boluğur: Beni Hakketmek Kolay Değil

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur: Okul zamanında aklım başka yerlerdeydi!

Merve Boluğur geçtiğimiz gün annesi Nehra Boluğur’la Nişantaşı’nda görüntülendi. Oyuncu, karantina süreci hakkındaki sorulara “Gerçekten çok zordu. Ama gelecekle ilgili kararlarım açısından verimli oldu. Üniversiteye hazırlanmaya başladım. Ayrıca hobiler edindim” yanıtını verdi. Yeniden sınav heyecanı yaşadığını söyleyen Boluğur, “Okul hayatımda çok başarılı değildim. Aklı başka yerlerde olan bir kızdım. Şimdi bakıyorum da odaklanınca baya çözebiliyormuşum soruları” diye konuştu. Merve Boluğur, karantina sürecinde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem yaratmaya devam ediyor. Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdıktan sonra zaman zaman hakkında aşk dedikoduları çıksa da uzun süredir hayatına kimseyi almıyor. Son olarak karşısındaki erkekte aradığı kriterleri anlatan güzel oyuncu yaptığı soru cevap etkinliğinde karşı cinsten beklentilerini açıkladı.

Merve Boluğur, "Yeni Hobiler Edindim"

Merve Boluğur’un Şahan Gökbakar’a Flaş Balkon Göndermesi!

Merve Boluğur, “Yeni Hobiler Edindim”

Boluğur o kriterleri, “Benden büyük olmalı. İdeal fark 5-6 yaş. Karizma şart, zıpır tipleri sevmem. Çok yakışıklı istemem. Şeytan tüyü olmalı. Beni tutkuyla sarıp sevmeli. Aklına eseni yapabilmeli. Biraz çılgınlık lazım. İyi eğitimli, yabancı dil bilen, hobileri de olan kişi dikkatimi çeker. Ses tonu ve saç rengi çok önemli. Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor” ifadeleriyle paylaştı. Evde kalınan dönemlerde sosyal medya hesabını sık kullanmaya başlayan güzel oyuncu Merve Boluğur, yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Karşı cinste aradığı özellikleri paylaşan Merve Boluğur’un yaş dikkatleri gözlerden kaçmamıştı. Merve Boluğur geçtiğimiz gün annesi Nehra Boluğur’la Nişantaşı’nda görüntülendi. Oyuncu, karantina süreci hakkındaki sorulara “Gerçekten çok zordu. Ama gelecekle ilgili kararlarım açısından verimli oldu. Üniversiteye hazırlanmaya başladım. Ayrıca hobiler edindim” yanıtını verdi.

Merve Boluğur’un Adriana Lima’dan Daha Güzel Çıktığı O Fotoğraf…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler