Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç ve Hande Erçel Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Neden Ayrıldı?

Yaklaşık üç yıldır mutlu bir birliktelikleri olan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel hakkında yayılan iddialar ikilinin sevenlerini şaşkına çevirdi. Magazin dünyasına bomba gibi düşen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’den beklenmeyen haber geldi. Çiftin arası neden açıldı? Murat Dalkılıç ve Hande Erçel neden ayrıldı? Tüm detaylar haberimizde;

Ayrılık Kısa Sürdü

Merve Boloğur’dan ayrıldıktan sonra gönlünü Hande Erçel’e kaptıran Murat Dalkılıç 20017 senesinde Erçel ile mutlu bir birlikteliğe yelken açmıştı. Birlikte oldukları günden beri evlilik haberleriyle gündemden düşmeyen ikinin arası kısa bir süre sonra bozulmuş ve çift ayrılma kararı almıştı. O dönemde annesini kaybeden Hande Erçel’e en büyük destek ise Dalkılıç’ta gelmişti.  Dalkılıç, Erçel’i zor günlerinde yalnız bırakmamıştı. Zor günleri atlatan Erçel, Dalkılıç ile yeniden aşk yaşamaya başlamıştı.

Murat Dalkılıç’tan Bomba Gibi Açıklamalar

Kıskançlık Krizi

Nisan ayında büyük bir kavgayla gündeme gelen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’ın kavgasının altında yatan nedenin kıskançlık olduğu iddia edilmişti. Ünlü popçu canlı yayındayken bir takipçisi “Merve Boluğur için yazdığınız ‘Kırk Yılda Bir Gibisin’ şarkısını söyler misiniz?” deyince o sırada yanında sevgilisi Hande Erçel olan ünlü popçu, bir an ne yapacağını şaşırıverdi. Murat Dalkılıç, daha sonrasında birden durumu toparlayarak, eski eşi için yazdığı söylemek yerine de Hande Erçel için yazdığı şarkıyı söylemişti.

Hande Erçel Kimdir?

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Neden Ayrıldı?

Geçtiğimiz yıl Murat Dalkılıç, Erçel’e evlenme teklif etmiş genç oyuncu ise bir süre daha beklemek istediğini söylemişti. Birkaç ay önce nikah için hazırlıklara başladığı öğrenilen çiftin dünya evine girmesi bekleniyordu ki çiftten ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 3 yıldır beraber olan Erçel ile Dalkılıç çiftinin üç hafta önce dost kalarak ayrıldıkları öğrenildi. İkilinin neden ayrıldığı ise henüz bilinmiyor.

Murat Dalkılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler