Ana SayfaDedikoduKadir Doğulu Eski Sevgilisi Hande Yener Hakkında Bakın Neler Söyledi!..

İlgili Postlar

Kadir Doğulu Eski Sevgilisi Hande Yener Hakkında Bakın Neler Söyledi!..

Popüler dizi Sefirin Kızın da Nare karakterine hayat veren güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün meslektaşı eşi Kadir Doğulu, 2016 yıllarında aşk yaşadığı eski sevgilisi Hande Yener ile ilgili kendisine sorulan soruları tüm samimiyeti ile cevapladı. Çarpıcı cevaplar veren Kadir Doğulu neler söyledi..İşte Detaylar..

Kadir Doğulu: Şöhret kaygan bir zemin ve ben düştüm…

Kadir Doğulu Eski Sevgilisi Hande Yener Hakkında Bakın Neler Söyledi!..

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün meslektaşı eşi Kadir Doğulu, garson olduğu zamanlarda tanıştığı ve ilişki yaşadığı eski sevgilisi şarkıcı Hande Yener ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda yaptığı her yorum ve açıklama ile gündem olan yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu Hande Yener hakkında bakın neler neler söyledi..

Kadir Doğulu kimdir?       Neslihan Atagül kimdir?

Kadir Doğulu: “Harika Bir İlişki Oldu” 

Garsonluk yaparken tanıştığı popçu Hande Yener ile 2006 yılı ile 2010 yılları arasında bir ilişki yaşayan oyuncu Kadir Doğulu, kendisine şöhreti sağlayan eski sevgilisi Hande Yener hakkında şu ifadeleri kullandı;  “Benim olgunlaşmama en büyük çimentoyu atan, harika bir ilişki oldu” 

 Hande Yener kimdir?

“İbretlik Zaman Geçirdim”

Çarpıcı sözlerine devam eden Kadir Doğulu; “O dönemimi safça, içimden geldiği gibi yaşadım. Hiçbir pişmanlığım ya da üzüntüm yok. İbretlik zaman geçirdim” ifadelerini kullandı..

Demet Akalın ve Hande Yener Barıştı!

Magazin camiasının en doğal ünlü çiftlerinden olan oyuncu Neslihan Atagül ile meslektaşı eşi Kadir Doğulu, 2016 yılında rüya gibi bir düğün ile dünya evine girmişlerdi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler