Ana SayfaKimdirSultan Sarohan Kimdir?

İlgili Postlar

Sultan Sarohan Kimdir?

Güzel model ve oyuncu olan Sultan Sarohan Kimdir? Sultan Sarohan Kaç Yaşındadır? Sultan Sarohan Doğum Tarihi Nedir? Sultan Sarohan Aslen Nerelidir? Sultan Sarohan Nerede Doğdu? Sultan Sarohan Hangi Burçtur? Sultan Sarohan hakkında merak edilen her şey Kimdir Haberimizde.. İşte Sultan Sarohan…

Sarohan Doğum Tarihi Nedir? Sultan Sarohan Aslen Nerelidir? Sultan Sarohan Nerede Doğdu?

17 eylül 1995’da doğan Sultan Sarohan, Mersin’de doğmuştur.  Aslen Mardin’lidir.

Sultan Sarohan Hangi Burçtur? Sultan Sarohan Kaç Yaşındadır? 

Başak burcu olan Sultan Sarohan şimdi 25 yaşındadır..

Sultan Sarohan Kimdir?

Sultan Sarohan Sıfır Bir adlı dizinin Zeynep karakterini canlandırarak, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Zerrin Tekindor ve Hilal Saral gibi usta isimlerden oyunculuk eğitimi alan Sultan Sarohan, ayrıca rol aldığı dizilerdeki aksiyon sahneleri için de özel bir eğitim almıştır. Dövüş teknikleri, savaş sanatları ve at binme eğitimleri aldıktan sonra ise kameraların karşısına geçmiştir.

Özellikle ekran severler tarafından Kertenkele isimli dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonra Bana Sevmeyi Anlat ve Sıfır Bir isimli dizilerde de rol almıştır. Sıfır Bir dizisinde bilindiği üzere Emrullah Sürmeli ile Cihangir Ceyhan gibi isimlerle rol almıştı.

Sultan Sarohan, “Ben iş odaklı bir oyuncuyum, oyunculuğa baktığım pencere uçsuz bucaksız bu yüzdende oyunculuğu seviyorum. Disiplin ve eğitimle kendimi geliştirmek en kıymetli özelliğim. Yakında farkımı fark ettireceğim” diyor..

 

Sultan Sarohan’ın Yer Aldığı Dizi Projeleri;

  • Kertenkele  -Dizi
  • Sıfır Bir -Dizi
  • Bana Sevmeyi Anlat -Dizi

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler