Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 4. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 4. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in reytingleri alt üst eden yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bir hafta boyunca yapılan üç dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasına düşen 6 yarışmacı yarışmada kalabilmek için var güçleriyle en iyi yemeği yapmak için yarıştılar. İlk eleme turunda başarılı olan 3 yarışmacı en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Diğer üç yarışmacı ise, ikinci eleme turuna kaldı. Elenerek yarışmaya veda eden yarışmacı belli oldu. MasterChef 2020’nin 4. hafta elenen yarışmacısı kim oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 4. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin 13 Eylül pazar günü yayınlanan son bölümünde, eleme turları başlamadan önce şefler eleme potasında olan yarışmacılarla tek tek haftanın kritiğini yaptı. Sonra 6 yarışmacıya ana ürün olarak patlıcan verdiler ve yaratıcılıklarını kullanarak patlıcanın ön planda olacağı yemekler yapmalarını istediler.

Yarışmacılara verilen süre bittiğinde yaptıkları yemekler şefler tarafından tadımları yapıldı. İlk eleme turunda en başarılı yemeği yapan Ayyüce, Eray ve Ebru, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantilemiş oldu. Tabakları beğenilen yarışmacılar mutlu bir şekilde yerlerini aldı. Geriye kalan, Duygu, Arem ve Furkan ikinci eleme turunda yarışmak için tekrar yerlerine geçtiler.

İkinci eleme turu için Danilo şef, yarışmacılardan Kesilmemiş Deniz Esintisi isimli yemeğini sundu. Yarışmacılar kendilerine verilen süre içinde çok aşamalı olan yemeği Danilo şefin tabağına en yakın bir tabak çıkarmak için yarıştılar. Verilen sürenin sonunda her üç yarışmacı da yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundular.

EN İYİ TABAK FURKAN’IN OLDU!

Şefler yemeklerin tadımlarını yapıp en iyi tabağı yapan yarışmacının Furkan olduğunu açıkladılar. Geriye Duygu ile Arem kaldı. Günün en iyi tabağı Duygu’nun tabağı oldu ve yarışmacı en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Haftanın elenen yarışmacısı Arem Yüce oldu.

Arem, elendiği için üzüldüğünü dile getirdi. Şefler, Antalya’da çalışan Arem’e işinde başarılar dileyerek veda etti. Geçen hafta yedeklerden yarışmaya katılan Arem, takım kaptanı olmuş ve haftanın takımıyla birlikte haftanın iki dokunulmazlığını da kazanmıştı. Arkadaşlarıyla vedalaşan Arem, MasterChef’e veda etti.

MasterChef Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler