Ana SayfaDizilerMasterChef Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef 2020 4. haftanın 3. dokunulmazlık oyununu oynamak için Silivri’ye gitti. Her iki takım haftanın son dokunulmazlığını alabilmek için var güçleriyle mücadele etti. MasterChef 2020’nin 4. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef ekimi 4. haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Silivri’de yaptı. Silivri Belediye başkanının konuk olduğu yarışmada, yarışmacılar kullanacakları ürünleri kendi elleriyle topladılar ve manda çiftliğinde kendi elleriyle süt sağdılar. Unutulmaz anların yaşandığı dokunulmazlık oyununda şefler menüyü açıkladı.

1. Tarhana Çorbası

2. Patriot Böreği

3. Manda Yoğurdu ile Patlıcan Silkme

4. Silivri Köfte

5. Kağıtta Tekir

6. Pandispanya yanında Yalancı Kaymak

Her iki takımda verilen sürede menülerini hazırlayıp, konukların beğenisine sundular. Konuklar, kendileri için hazırlanan yemekleri tek tek tadıp puanlarını verdiler. Daha sonra, stüdyoya gelen ekip puanları açıkladı.

Açık ara haftanın 3. dokunulmazlığını Mavi takım aldı. Kırmızı takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı.

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarıştılar. Şeflerin verdiği yemeği en iyi yapan yarışmacı Barbaros oldu. Barbaros, haftanın 5. eleme adayı olarak Arem’in ismini verdi. 6. eleme adayını belirmek üzere yarışmacılar aralarında oylama yaptı. En çok oyu alan Eray oldu. Böylece haftanın 5. ve 6. eleme adayları Arem ile Eray olmuş oldu.

Bu hafta Kırmızı takım iki kez üst üste dokunulmazlık oyununu almıştı. Belirlenen altı eleme adayından 4 yarışmacı Mavi takımdan potaya düştü. Şimdi 4 Mavi takım yarışmacısı, 2 Kırmızı takım yarışmacısı bu akşam eleme gecesinde yarışmada kalmak için mutfakta ter dökecek.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef Türkiye 2020, bu akşam 4. hafta eleme gecesiyle ekrana gelecek. Bu akşam yapılacak eleme gecesinde hafta boyunca belirlenen 6 yarışmacı büyük bir mücadele verecek. Duygu, Furkan, Esra, Ayyüce, Arem ve Eray’ın yarışacağı eleme gecesinde bakalım kimler yarışmaya devam edecek?  Hangi yarışmacı ise elenerek MasterChef hayaline veda edecek?

MasterChef’te Yarışmacılar 4. MasterClass Eğitimini De Aldı! MasterClass Ödül Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler