Ana SayfaDizilerZümrütüanka 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Uyandığında Serhat'ı Nikah Masasında Görüyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Uyandığında Serhat’ı Nikah Masasında Görüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka merakla beklenen 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Zümrüt, Azimet ile Abbas’ın birlikte planladıkları kazada ağır yaralanıp hastaneye kaldırıyor. Komaya giren Zümrüt, bir türlü uyanmıyor. Öte yandan Serhat, karısını kimin öldürmek istediğinin peşine düşüyor. Abbas, Serhat’ın eski nişanlısını bulup getiriyor. Serhat’ın ondan bir kızı olduğu ortaya çıkıyor. Kızını Serhat, onu büyüten babasından alıp konağa getiriyor. Azimet, Ülfet’le anlaşıp Zümrüt’ün Serhat’tan boşanması için imza veriyor. Zümrütüanka 11. bölüm 1. fragmanı yayında. Zümrüt, uyandığında Serhat’ı nikah masasında görüyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Uyandığında Serhat’ı Nikah Masasında Görüyor!

Zümrütüanka dizisinin 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nikah kıyıldıktan sonra Serhat, balkonda Zümrüt’ü görüyor. Zümrüt, ne olduğunu anlayamadan düşüp bayılıyor. Öte yandan Cihan, kendisinden zorla alınan kızını Serhat’a vermeye niyeti yoktur. Sehat, Zümrüt’ün uyandığına sevinsin mi üzülsün mü bilemeden kendisini büyük bir girdabın içinde buluyor.

İşte Zümrütüanka 11. bölüm 1. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 10. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, kazadan sonra hastaneye kaldırılıyor. Ancak girdiği komadan bir türlü çıkamıyor. Serhat, onu alıp eve getiriyor ve Zümrüt’ün uyanacağı günü bekliyor. Abbas, Zümrüt’e yaptıkları kumpasın peşini bırakmayan Serhat’an çok korkuyor ve onun dikkatini dağıtmak için başka çareler aramaya başlıyor.

Aklına yıllar önce Serhat’la nişanlı iken zorla ayırdıkları Deniz aklına geliyor. O zamanlar hamile olan Deniz, çocuk doğduktan sonra bir aileye vermiştir. Çocuğu bağırlarına basan aile mutlu bir hayat sürerken kadın ölüyor. Cihan, karısı öldükten sonra kendisini içkiye verip, tek başına kızına bakmak durumunda kalıyor.

Serhat, durumu öğrendikten sonra Deniz’e inanmıyor. Ama Azimet’in ısrarıyla gidip çocuğu Cihan’ın elinden zorla alıp konağa getiriyor. Azimet, paraya düşkün olan Ülfet’e kızının Serhat’tan boşanmasına imza atması karşılığında açık çek teklif ediyor. Ülfet ise, konağın yarısını ve diğer kızı için şirketten hisse istiyor.

Serhat, istemeye istemeye çocuğun velayetini alabilmek için Zümrüt’ten boşanıp Deniz’le evlenmeyi kabul ediyor. İkilinin nikahları kıyılıyor. O sırada Zümrüt kendisine gelip zorla da olsa yürüyüp balkona çıkıyor ve Serhat’la bir kadını nikah masasında görüyor.

Zümrütüanka 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Zümrüt Kazada Hayatını Mı Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler