Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Sarp'ın Düğününü...

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Sarp’ın Düğününü Organize Edecek Mi?

Star Tv’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Leyla, düğününde kendisini terk eden Sarp’la yıllar sonra tekrar karşılaşıyor. En yakın arkadaşı Melisa ile nişanlı olan Sarp, Leyla’ya hiçbir açıklama yapmıyor. Leyla, yeni bir düğün organizasyonu için görüşmeye gidiyor. Orada damat olarak Sarp’la karşılaşınca donup kalıyor. İyi Günde Kötü Günde dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Leyla, Sarp’ın düğününü organize edecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Leyla Sarp’ın Düğününü Organize Edecek Mi?

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Leyla, yapacağı düğün organizasyonunda damat olarak Sarp’ı karşısında görünce şok oluyor. İçinden onun kafasını masaya vurmak ve de Melisa’ya onun kendisini düğününde terk ettiğini, onu da terk edeceğini söylemek geçiyor. Sarp, bu organizasyonu Leyla’nın yapmasını istemiyor. İşler iyice karışmadan bu işin içinden sıyrılmanın çarelerini arıyor.

İşte İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm 1. fragmanı…

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, işinde çok başarı bir düğün organizatörüdür. Aradan beş yıl geçmesine rağmen, kendisine bir açıklama yapmadan düğünü terk eden Sarp’ı unutmamıştır. Bu arada Leyla’nın annesi kızını bir an evvel evlendirmek istemektedir. Sarp’ta başarılı bir iş adamı olmuştur. Bir organizasyonda Leyla, Sarp’ı görüyor.

Sarp, onu görünce tutuşmaya başlıyor. Bir de üzerine nişanlısı Melisa da organizasyona geliyor. Leyla, tuvalete gidip sinir krizi geçiriyor. Daha sonra ondan hesap sormak için tekrar salona giriyor. Sarp, Melisa’ya hemen döneceğini söyleyip Leyla’yla konuşuyor. Leyla, ondan bir açıklama bekliyor. Sarp ise, oldu bitti deyip bir açıklama yapmıyor.

Aslında Sarp’ın babası o gün kaza geçirmiş ve babasının başka bir ailesi olduğunu öğrenmiştir. Leyla, arkadaşıyla eve gidip içki içip acısını dindirmeye çalışıyor. Aynı şekilde Sarp’da kardeşiyle konuşuyor. Ertesi gün, yeni bir düğün organizasyonu için toplantısı olan Leyla, koşarak oraya gidiyor. Yapılacak düğünün damadı olarak Sarp’a karşısında gören Leyla donup kalıyor. Aynı şekilde Sarp’ta büyük şok yaşıyor.

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler