Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Yeni Başladığı...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Yeni Başladığı İş Yerini Birbirine Katıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mine ile Gökçe, perişan halde ormanda bulunuyor. Yıldız, kendisini rencide eden Şule’ye Kuzey’le aralarından çekilmeyeceğini yakında da onunla nişanlanacağını söylüyor. Yaşar kızını evlatlıktan ret ediyor. Kuzey, Yıldız’ın neden kendisinden bir uzaklaşıp bir yakınlaştığını soruyor. Oda, Şule’nin öleceği için olduğunu itiraf ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, yeni başladığı iş yerini birbirine katıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Yeni Başladığı İş Yerini Birbirine Katıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, kızlara kendisine anne demelerini istemiyor. Şule de, kızlarını toplayıp onlara yakında öleceğini söylüyor. Yıldız, oralardan uzaklaşıp bir işe başlıyor. Kuzey, onun gitmesinin hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini söylese de onun gitmesine engel olamıyor. Yıldız, başladığı iş yerinde kavga çıkarıyor. Kuzey, Yıldız’ın işten kovulması için her şeyi yapıyor. Nahide ile Sefer, babalarının elinde bir hazine haritası olduğunu öğreniyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 31. YENİ BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gökçe, ateşler içinde baygın yatan Mine için yardım istemeye gidiyor. Ama ormanda yorgun düşüp bayılıyor. Herkesi seferber eden Kuzey, kızlarını sonunda buluyor. Şule, yine Yıldız’a iğneleyici laflar söyleniyor. Sinirlenen Yıldız, Kuzey’in yanında onun aralarına giremeyeceğini ve yakında nişanlanıp evleneceğini söylüyor.

Yaşar, Yıldız’ı evlatlıktan ret ettiğini söylüyor. Yaylada yine kermes düzenleniyor. Kuzey, köfte standı açarken Yıldız’da gözleme standı açıyor. Onu kıskandırmak için müşteri olarak gelen kızlara iltifatlar yağdırıyor. Yıldız, Kuzey’in yaptıklarına daha fazla dayanamayıp gelen müşterileri kovup bütün masaları kırıyor.

Kuzey, Yıldız’ın bir yakın bir uzak durmasına bir anlam veremiyor ve neden kendisine böyle davrandığını soruyor. Yıldız, Şule’ye onun hasta olduğunu söylememeye söz verse de Kuzey’e açıklamak zorunda kalıyor. Kuzey’e Şule’nin hasta olduğunu ve yakında öleceğini söylüyor. Duyduklarına inanamayan Kuzey, donup kalıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Şule’ye Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler