Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Şule'ye Restini...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Şule’ye Restini Çekiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. bölümüyle 12 Eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mine’yi kene ısırır ve Gökçe çaresiz yollarını kaybettikleri ormanda kardeşine yardım arar. Şule, Yıldız’a meydan okur. Yıldız’ın babası ise kızını evlatlıktan ret eder. Babasının hiç bir şeyini istemeyen Yıldız, ne yapacağını düşünürken Kuzey’in yanında gördüğü kızı kıskanır. Bu durumdan hoşnut olan Kuzey kaçar. Yıldız kovalar. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Şule’ye restini çekiyor. Onun Kuzey’le arasına giremeyeceğini söylüyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Şule’ye Restini Çekiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. bölüm 2. fragmanında; Yıldız’ın babasıyla arası bozulunca oraları terk etmek istiyor. Ama yapamıyor. Kuzey’le inatlaşıyor. Ama sonunda Kuzey’e kötü davranmasının sebebinin Şule olduğunu açıklamak zorunda kalıyor. İkili yine, gözleme köfte savaşına giriyor. Şule ile karşı karşıya gelen Yıldız, ona öyle öfkeleniyor ki, Kuzey’le aralarına giremeyeceğini hatta yakında nişanlarının da düğünlerinin de olacağını söylüyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Şule, Yıldız’a altı ay ömrü kaldığını, son günlerini Kuzey ve çocuklarıyla geçirmek istediğini onun aradan çekilmesini ister. Yıldız, onun raporlarına bakarken Şule düşüp bayılır. Kızlar annelerini eve götürür. Yıldız, Nahide’ye durumu anlatınca o da hemen Şule’nin olduğu yere gidip doktor raporlarını bulmaya çalışır. Ancak Şule kendine gelince raporları alamaz.

Kuzey, Gökçe ile Mine’ye kendisinden habersiz işler çevirdikleri için onlara kızar. Onlarda babalarına ders vermek için ormana gidip onun kendilerini merak etmesini ister. Ancak, ormanda öyle uzaklaşıyorlar ki bu sefer gerçekten kaybolurlar. Kuzey, onları sevgilileriyle olmadığını öğrenince iyice panikler. Bu arada Şule, Kuzey’in evinin yanından 6 aylığına kulübe kiralayıp oraya taşınır.

Jandarmalara da haber veren Kuzey, dört koldan kızları arar. Hava kararmak üzereyken kızlar bir kulübe bulur. Gökçe, titreyen Mine’nin ateşinin çıktığını görünce onu soyar ve sırtında bir kene görür. Telefonlarında çekmediği yerde Gökçe, ne yapacağını bilemez.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’a Karşı Taktik Değiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler