Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria'yı Konağa Getirince...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria’yı Konağa Getirince Ortalık Karışıyor!

Atv’nin yeni dizisi Maria ile Mustafa, 2. yeni bölümüyle 13 Eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nadire, kocasının ölümüne neden olan Nihat’ı vurur. Kısa zamanda Mustafa ile büyük bir aşk yaşayan Maria, Ürgüp’te kalmaya karar verir ve ona hamile olduğunu söyleyecekken Gonca’nın gelmesiyle dünyası başına yıkılır. Mustafa, Gonca’nın aslında ölen abisinin karısı, Melek’in de onun kızı olduğunu söyleyemeden Maria çekip gider. Maria, Mustafa’dan kaçarken tehlikeli bir yola girip düşer. Maria ile Mustafa 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mustafa, Maria’yı konağa getirince ortalık karışıyor.

Pazar Dizileri 2020

Mustafa Maria’yı Konağa Getirince Ortalık Karışıyor!

Maria ile Mustafa dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Mustafa, Maria’yı baygın bir şekilde alıp konağa getiriyor. Gonca, onları görünce sinir krizleri geçiriyor. Mustafa, Maria’yı çok sevdiğini ve ondan asla vazgeçmeyeceğini söylüyor. Mustafa’nın babası da. Maria’nın konaktan gitmesini istiyor. Bakalım, Maria’nın kararı ne olacak?

İşte Maria ile Mustafa 2. bölüm 2. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Mustafa, öldürülen abisinin hamile olan sevgilisi Gonca’yla evlendirilmek zorunda kalır. Gonca, aynı zamanda Nadire’nin eşini öldüren Nihat’ın kız kardeşidir. Nadire, kocasını öldürüldükten sonra hiç kendisine gelememiş ve Nihat’ın hapisten çıkacağı günü bekleyip durmaktadır.

Maria, ölen babasından kalan arsaları satmak için Ürgüp’e gelir. Yolda, Mustafa’nın bineceği taksiye bindiği için o uçağa geç kalır. Sonrasında uçak arızalanınca aynı yere giden ikili beraber yolculuk yapar. Ürgüp’e gittikten sonra da görüşmeye devam eden ikili birbirlerine aşık olur ve bir ay boyunca çok güzel anlar yaşar.

Maria’nın amcası, abisinden kalan arsanın değerini bildiği için onu satmak ve payını almak için Maria’dan vekalet ister. O sırada Maria’nın midesi bulanır ve hamile olduğunu anlar. Mustafa ile buluşan Maria, ona müjde vermek için sabırsızlanırken o ise, formalite evliliğini anlatmak için kıvranır.

Durumu öğrenen ve Mustafa’dan vazgeçmeye niyeti olmayan Gonca, Melek’i de alarak onların buluştuğu yere gider. Melek, Mustafa’ya koşup baba diye sarılır. Maria’nın dünyası başına yıkılır. Bir aydır birlikte olduğu Mustafa’nın aslında evli ve bir çocuğu olduğunu öğrenmenin şokunu yaşar.

 Maria İle Mustafa 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa’ya Aşık Olan Maria’nın Hayatı Alt Üst Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler