Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa'ya Aşık Olan Maria'nın...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa’ya Aşık Olan Maria’nın Hayatı Alt Üst Oluyor!

Atv’nin yeni dizisi Maria ile Mustafa, merakla beklenen ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Babası Ürgüplü olan ve vefat eden Maria, ondan kalan arsaları satmak için Ürgüp’e geliyor. Mustafa ile yolda, tanışıyorlar. Kısa sürede birbirlerine aşık olan Maria ile Mustafa, çok güzel bir aşk yaşıyor. Hatta Maria, Mustafa’dan hamile kalıyor. Mustafa, ona bir türlü söyleyemediği kağıt üzerindeki evliliğini anlatacakken Gonca Melek’le geliyor. Melek’in baba demesiyle Maria, büyük bir hayal kırıklığını uğruyor. Maria ile Mustafa 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mustafa’ya aşık olan Maria’nın hayatı alt üst oluyor.

Pazar Dizileri 2020

Maria’nın Hayatı Alt Üst Oluyor!

Maria ile Mustafa 2. bölüm 1. fragmanında; Nadire, kocasının ölümüne neden olan Nihat’ı vuruyor. Kısa zamanda Mustafa ile büyük bir aşk yaşayan Maria, Ürgüp’te kalmaya karar vermiş ve ona hamile olduğunu söyleyecekken Gonca’nın gelmesiyle dünyası başına yıkılıyor. Mustafa, Gonca’nın aslında ölen abisinin karısı, Melek’in de onun kızı olduğunu söyleyemeden Maria çekip gidiyor. Maria, Mustafa’dan kaçarken tehlikeli bir yola girip düşüyor. Maria’ya ne olacak?

İşte Maria ile Mustafa 2. bölüm 1. fragmanı…

MARİA İLE MUSTAFA İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Mustafa, öldürülen abisinin hamile olan sevgilisi Gonca’yla evlendirilmek zorunda kalıyor. Gonca, aynı zamanda Nadire’nin eşini öldüren Nihat’ın kız kardeşidir. Nadire, kocasını öldürüldükten sonra hiç kendisine gelememiş ve Nihat’ın hapisten çıkacağı günü bekleyip durmaktadır.

Maria, ölen babasından kalan arsaları satmak için Ürgüp’e geliyor. Yolda, Mustafa’nın bineceği taksiye bindiği için o uçağa geç kalıyor. Sonrasında uçak arızalanınca aynı yere giden ikili beraber yolculuk yapıyor. Ürgüp’e gittikten sonra da görüşmeye devam eden ikili birbirlerine aşık oluyor ve bir ay boyunca çok güzel anlar yaşıyor.

Maria’nın amcası, abisinden kalan arsanın değerini bildiği için onu satmak ve payını almak için Maria’dan vekalet istiyor. O sırada Maria’nın midesi bulanıyor ve hamile olduğunu anlıyor. Mustafa ile buluşan Maria, ona müjde vermek için sabırsızlanırken o ise, formalite evliliğini anlatmak için kıvranıyor.

Durumu öğrenen ve Mustafa’dan vazgeçmeye niyeti olmayan Gonca, Melek’i de alarak onların buluştuğu yere gidiyor. Melek, Mustafa’ya koşup baba diye sarılıyor. Maria’nın dünyası başına yıkılıyor. Bir aydır birlikte olduğu Mustafa’nın aslında evli ve bir çocuğu olduğunu öğrenmenin şokunu yaşıyor.

Maria İle Mustafa Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler