Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef 2020, 3. haftasını da geride bıraktı. Yarışmanın 6 Eylül pazar akşamı yayınlanan son bölümünde eleme potasına düşen 6 yarışmacı yarışmada kalabilmek için mutfakta ter döktüler. Eleme oyunun ilk turunda üç yarışmacının yemekleri beğenildi ve bu hafta elenmekten kurtuldu. Geriye kalan üç yarışmacıdan biri ikinci turun sonunda MasterChef’e veda etti. MasterChef 2020’nin 3. hafta elenen yarışmacısı kim oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin 3. haftası da geride kaldı. Etapları gittikçe zorlanan, yarışmacıları da giderek daha profesyonelleştiği MasterChef’e bir yarışmacı daha veda etti. İki etaptan oluşan eleme oyunun ilkinde eleme potasında olan, Berker, Özgül, Eray, Gülşah, Duygu ve Ebru yarıştı.

ELEME OYUNU!

Haftanın ilk eleme oyununda şefler, yarışmacılardan Dana Yanak verip ondan yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istedi. Oyunun sonunda, en iyi tabağı yapan Eray oldu. İkinci Duygu, üçüncü ise Özgül oldu. Geriye kalan üç yarışmacı Berker, Gülşah ve Ebru ikinci son eleme turunda yarışmak için yerlerini aldılar.

İKİNCİ ELEME TURU!

MasterChef 2020’nin 3. haftasında yarışmaya veda edecek yarışmacıyı belirlemek için yapılacak yemek Mehmet şeften geldi. Mehmet şef, potadaki üç yarışmacıdan kendi yaptığı Duxelle pirzolayı tanıttı. Yarışmacılar yapacakları dana pirzoladan yapılan yemeğin tadımlarını yaptı.

Şefler, yarışmacılara bu yemeği yapmaları için tam bir saat süre verdi. Sürenin sonunda yarışmacılar yemeklerini yetiştirdi. Sıra tadımlara geçti. Şefler aralarında konuşup birincinin belli olduğunu ama diğer iki yarışmacının yemeği hakkında aralarında tekrar konuşmaları gerektiğini söyleyip. Ebru’nun en az bir hafta daha yarışmada garantilediğini açıkladılar.

Geriye Berker ve Gülşah kaldı. Birbirine yakın yemek yapan yarışmacıların yemeklerini şefler tekrar değerlendirdiler ve Berker’in en az bir hafta daha yarışmada kalabileceğini açıkladılar.

ELENEN YARIŞMACI GÜLŞAH OLDU!

Gülşah, elendiğini duyduktan sonra üzüldü ancak, yemek yapmayı çok sevdiğini, bundan sonraki hayatında kendisini geliştireceğini söyledi. Arkadaşlarıyla tek tek vedalaşan Gülşah, MasterChef 2020’nin 3. hafta elenen yarışmacısı oldu.

MasterChef’in yarın ki bölümünde Gülşah’ın yerine Aref yarışmaya katılacak.

MasterChef Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler