Ana SayfaDizilerMasterChef Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin son bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu da oynandı. Takımlar boğaza nazır bir mekanda yemekleri özel konukları için yaptılar.. MasterChef’e bu hafta, Serdar Gökhan, Erhan Yazıcıoğlu, Oya Başar ve Selda Alkor konuk oldu. Jüri üyesi olarak katılan usta oyuncular takımların yemeklerini tadıp puanlarını verdiler. Masterchef haftanın 3. dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 5 Eylül cumartesi günü yayınlanan bölümünde, yemekler usta oyuncular için yapıldı. Haftanın 3. Dokunulmazlık oyununda şefler, takımlardan beş çeşit yemek yapmalarını ve sunmalarını istedi. Menüde, İstiridye mantarı çorbası, Patates graten ve erik sos eşliğinde dano fileto ve ricotta peynirli ravioli, profiterol vardı.

Takımlar verilen süre içinde yemeklerini tamamlayıp yarışmayı yakından takip eden dört usta oyuncunun beğenisine sundular. Boğaza nazır bir mekanda yapılan dokunulmazlık oyununda sıra tadımlara geçtiğinde usta oyuncular işlerinin zor olduğunu bütün yemeklerin birbirinden güzel olduğunu söylediler.

Puanlama bittikten sonra stüdyoda oylar açıklandı. Açık ara Mavi takım dokunulmazlığı kazandı. Kırmızı takım haftanın iki dokunulmazlığını Mavi takıma kaptırmış oldu. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Zaten iki yarışmacısı eleme potasında olan Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Mantar çeşitleri verilen turda, yarışmacılar yaratıcılıklarını kullanarak yemeklerini yaptılar. Sıra tadıma geldi ve şefler en iyi tabağı hazırlayan ismin Eray olduğunu açıkladı. Eray, bireysel dokunulmazlığı alarak bir eleme adayı belirlemek durumunda kaldı ve Gülşah’ın ismini verdi. Gülşah, haftanın 5. eleme adayı oldu.

HAFTANIN BEŞİNCİ ELEME ADAYI GÜLŞAH OLDU!

Takım, 6. eleme adayını belirlemek için oylarını kullandı. En çok oyu alan isim takım kaptanı Eray oldu. Böylece haftanın 6 eleme adayı belirlenmiş oldu.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI!

Özgül, Duydu, Berker, Ebru, Gülşah ve Eray oldu. Bu altı yarışmacı bu akşam eleme oyununda ter dökecek ve bir yarışmacı MasterChef’e veda edecek.

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı! 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler