Ana SayfaDizilerZümrütüanka Dizisine İki Bomba Oyuncu Birden Katıldı! Dizinin 10. Bölüm 2. Fragmanı...

İlgili Postlar

Zümrütüanka Dizisine İki Bomba Oyuncu Birden Katıldı! Dizinin 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Zümrütüanka, 10. yeni bölümüyle 12 Eylül Cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde, izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Dizinin kadrosuna iki bomba oyuncu birden katıldı. İsmail Hacıoğlu ve en son kadın dizisinde oynayan Gökçe Eyüpoğlu, Zümrütüanka dizisinin kadrosuna dahil odu. Dizinin yeni sezon 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrütüanka Dizisine İki Bomba Oyuncu Birden Katıldı!

Zümrütüanka yeni sezona bomba gibi geliyor. Dizi ve filmlerin aranan usta oyuncularından İsmail Hacıoğlu’da dizinin kadrosuna dahil oldu. İsmail Hacıoğlu’nin dizide hangi karakteri canlandıracağı ise büyük merak konusu oldu. Bir çok usta oyuncuyu kadrosuna alan dizi yeni sezon ilk bölümüyle 12 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Zümrütüanka dizisinin yeni sezon bölümlerinde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor.

İşte Zümrütüanka 10. bölüm 2. fragmanı…

Dizinin 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

ZÜMRÜTÜANKA 9. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Azimet, oğluyla torununu sağ salim görünce mutluluktan havalara uçurar. Serhat, Hamit’i bulup kafasına silahını dayar. Ona eğer yeğeninin kılına zarar gelirse onu gerçekten öldüreceğini söyleyip Hamit’in canını bağışlar. Zümrüt, Sühandan’ın yanına gidip onun zor durumda olduğunu görür. Serhat’ın içeceğine uyku ilacı koyan Zümrüt, onu bayılttıktan sonra bir yere gitmesin diye elini ayağını bağlar.

Sonra İhsan’la birlikte Sühandan’ı kaçırmaya Özgüçler konağına gider. Zümrüt, Hamit’in annesini oyalarken İhsan Sühandan’ı kaçırmaya uğraşır. Ama Zümrüt, İhsan ve Sühandan, Özgüçlere yakalanıp mahsene kapatılır. Serhat, kendisine gelir gelmez amcasıyla birlikte Özgüçler konağını basar. Hamit, Serhat’a verdiği sözü tutup Sühandan’ı ve Zümrüt’le İhsan’ı ona teslim eder.

Serhat, Sühandan’ı eve getirmez. Azimet, Niyazi’yle konuşup onu gerçekleri Serhat’a anlatmaması konusunda uyarır. Konuşmaları duyan Zümrüt, Azimet tarafından konaktan kovulur. Zümrüt, gideceğini ama Niyazi’yi bulup gerçekleri öğrenmeden konağa dönmeyeceğini söyler.

Azimet, tutuşmaya başlar ve Abbas’a, Zümrüt’ün Niyazi çavuşla konuşmaya gittiğini onu ortadan kaldırmasını söyler. Zümrüt’ün sonunun Serhat’ın annesi gibi olmasını ister. Serhat uyurken Zümrüt onunla vedalaşıp gider. Niyazı çavuşla bulaşacağı yere yaklaşmışken Zümrüt’ün üzerine hızla bir araba yaklaşır.

İsmail Hacıoğlu’nun Yeni Adresi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler