Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'a Karşı...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’a Karşı Taktik Değiştiriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ikinci sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 30. yeni bölümünde; Şule, Yıldız’a 6 altı aylık ömrü kaldığını söyleyip onun aradan çekilmesini istiyor. Yıldız, durumu kimseye bahsetmiyor. Ama yine de Kuzey’in evlenme teklifini kabul etmiyor. Gökçe ile Mine, ormanda kaybolmuş numarası yapıp babalarına ders vermek istiyorlar. Ancak şakaları gerçek oluyor. Birde üzerine Mine’yi kene ısırıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kuzey, Yıldız’a karşı taktik değiştiriyor. Bu sefer Kuzey kaçıyor. Yıldız kovalıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yıldız’a Karşı Taktik Değiştiriyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 31. bölüm 1. fragmanında; Mine’yi kene ısırıyor ve Gökçe çaresiz yollarını kaybettikleri ormanda kardeşine yardım arıyor. Şule, Yıldız’a meydan okuyor. Yıldız’ın babası ise kızını evlatlıktan ret ediyor. Babasının hiç bir şeyini istemeyen Yıldız, ne yapacağını düşünürken Kuzey’in yanında gördüğü kızı kıskanıyor. Bu durumdan hoşnut olan Kuzey kaçıyor. Yıldız kovalıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 30. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Şule, Yıldız’a altı ay ömrü kaldığını, son günlerini Kuzey ve çocuklarıyla geçirmek istediğini onun aradan çekilmesini istiyor. Yıldız, onun raporlarına bakarken Şule düşüp bayılıyor. Kızlar annelerini eve götürüyor. Yıldız, Nahide’ye durumu anlatınca o da hemen Şule’nin olduğu yere gidip doktor raporlarını bulmaya çalışıyor. Ancak Şule kendine gelince raporları alamıyor.

Kuzey, Gökçe ile Mine’ye kendisinden habersiz işler çevirdikleri için onlara kızıyor. Onlarda babalarına ders vermek için ormana gidip onun kendilerini merak etmesini istiyor. Ancak, ormanda öyle uzaklaşıyorlar ki bu sefer gerçekten kayboluyorlar. Kuzey, onları sevgilileriyle olmadığını öğrenince iyice panikliyor. Bu arada Şule, Kuzey’in evinin yanından 6 aylığına kulübe kiralayıp oraya taşınıyor.

Jandarmalara da haber veren Kuzey, dört koldan kızları arıyor. Hava kararmak üzereyken kızlar bir kulübe buluyor. Gökçe, titreyen Mine’nin ateşinin çıktığını görünce onu soyuyor ve sırtında bir kene görüyor. Telefonlarında çekmediği yerde Gökçe, ne yapacağını bilemiyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler