Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon 2. Fragmanı Yayında!

Show Tv’nin yeni sezonu büyük bir merakla beklenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, yeni sezon bölümleriyle izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin 2. sezon ilk fragmanından sonra ikinci fragmanı da yayınlandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu. Ayrıntılar haberimizde…

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 5 Eylül cumartesi günü ikinci sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 2. sezon 2. fragmanında; Kuzey, Şule ile boşanıp bir an evvel Yılıdız’la evlenmek için sabırsızlanıyor. Ama Şule, yine araya girmek istiyor. Yıldız ile görüşüp çok hasta olduğunu söyleyip, ondan Kuzey’le arasından çekilmesini istiyor. Ne yapacağını bilemeyen Yıldız, Kuzey’den evlenme teklifi alıyor. Bakalım Yıldız, yine Şule’nin tuzağına mı düşecek?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. sezon 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 28. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Çetin Yıldız’a, Şule’nin ihanet belgelerini verir. Önce Yıldız almak istemiyor ama Çetin, diski onun avucunun içine koyup, Kuzey’le bir ömür mutlu olmasını diler. Çetin, Kuzey’i arayıp belgeleri alıp almadığını sorar. Belgelerin Yıldız’ın elinde olduğunu öğrenince de onun yanına gidip neden kendisine vermediğini sorar. İkili tartışmaya dalar. Kuzey, teknesine gittikten sonra Yıldız, kendi teknesinden flaş diski ona fırlatır. Kuzey, denize düşmeden diski yakalamayı başarır.

Avukatına giden Kuzey, belgelerin montaj olmadığı kontrol edildikten sonra iki ay içinde Şule’den boşanabileceğini öğrenir. Yıldız, inadı bırakıp Kuzey ile arasındaki problemleri çözmek için kendi bulduğu terapiste gider. Terapist, ikilinin birbirlerinden intikam almak için yaptıkları şeyleri öğrendikten sonra üç gün boyunca tanıdıkları bir çocuğa annelik ve babalık yapmalarını ister.

Yıldız, hapishanede tanıdığı Pamuk’u alır. 3 gün boyunca ikili Pamuk’a annelik ve babalık yapar. Nahide, hamile olduğunu öğrenir. Sefer’de baba olduğunu öğrenince sevinçten havalara uçar. Nahide, hamilelik sürecinde Sefer’e iyi bakması için bir deve kuşu yumurtası verir. Yumurtanın kırılmaması için Sefer elinden geleni yapar. Ama yumurta ne yazık ki kırılır.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Mekanın Sahibi Geri Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler