Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Mekanın Sahibi Geri Geldi!

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Mekanın Sahibi Geri Geldi!

Show Tv’nin gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, en son 28. bölümüyle ekrana gelmişti. Sevilen dizi, yeni sezonda, aynı gününde ve kadrosuyla yine izleyicileriyle birlikte olacak. Büyük bir merakla beklenen, Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezon fragmanı yayınlandı. Mekanın sahibi geri döndü. Yıldız’dan Kuzey’e yeşil ışık yandı. Detaylar haberimizde..

Cumartesi Dizileri 2020

Mekanın Sahibi Geri Geldi!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin büyük bir merakla beklenen 2. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin 2. sezon ilk bölüm tanıtımında; Kuzey, Yıldız’a aşk itirafında bulunup önünde diz çöküyor. Yıldız’da, Kuzey’e kollarını açıyor. Bakalım Kuzey, Şule’den boşanıp Yıldız’la, evlenebilecek mi? Kuzey’i, yirmi yıl bekleyen Yıldız, onu affede bilecek mi?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ikinci sezon ilk fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 28. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Çetin Yıldız’a, Şule’nin ihanet belgelerini verir. Önce Yıldız almak istemiyor ama Çetin, diski onun avucunun içine koyup, Kuzey’le bir ömür mutlu olmasını diler. Çetin, Kuzey’i arayıp belgeleri alıp almadığını sorar. Belgelerin Yıldız’ın elinde olduğunu öğrenince de onun yanına gidip neden kendisine vermediğini sorar. İkili tartışmaya dalar. Kuzey, teknesine gittikten sonra Yıldız, kendi teknesinden flaş diski ona fırlatır. Kuzey, denize düşmeden diski yakalamayı başarır.

Avukatına giden Kuzey, belgelerin montaj olmadığı kontrol edildikten sonra iki ay içinde Şule’den boşanabileceğini öğrenir. Yıldız, inadı bırakıp Kuzey ile arasındaki problemleri çözmek için kendi bulduğu terapiste gider. Terapist, ikilinin birbirlerinden intikam almak için yaptıkları şeyleri öğrendikten sonra üç gün boyunca tanıdıkları bir çocuğa annelik ve babalık yapmalarını ister.

Yıldız, hapishanede tanıdığı Pamuk’u alır. 3 gün boyunca ikili Pamuk’a annelik ve babalık yapar. Nahide, hamile olduğunu öğrenir. Sefer’de baba olduğunu öğrenince sevinçten havalara uçar. Nahide, hamilelik sürecinde Sefer’e iyi bakması için bir deve kuşu yumurtası verir. Yumurtanın kırılmaması için Sefer elinden geleni yapar. Ama yumurta ne yazık ki kırılır.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey’e Yoga Tedavisi İyi Gelecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler