Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dicle Barış'ı Kıskanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dicle Barış’ı Kıskanmaya Başlıyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Menajerimi Ara 2. yeni bölümüyle 1 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feris, Dicle’den, dizi setinde olan Barış’ın Beren’le kavga ettiğini ve onu sete döndürmesini ister. Barış’ı ikna edemeyen suçun Beren’de olduğunu anlayan Dicle onunla konuşmaya gider. Dicle, Beren’le konuşunca onun Kıraç’ın kızı olduğunu anlar. Kıraç, Dicle’ye setteki diğer oyunculara ve Beren’e kaba davranamayacağını çünkü onun kızı olduğunu söyler. Dicle, dayanamayıp kendisininde onun kızı olduğunu Kıraç’ın yüzüne vurur. Menajerimi Ara dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dicle, Barış’ı Beren’den kıskanmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2020

Dicle Barış’ı Kıskanmaya Başlıyor!

Menajerimi Ara dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Feris, Barış’tan dizi final yapana kadar normal hayatta Beren ile sevgiliymiş gibi davranmasını istiyor. Barış’a karşı hisleri olan Dicle, onunla konuşup ayrı dünyaların insanları olduklarını söylüyor. Öte yandan Kıraç ise, Dicle’ye onun patronu olduğunu ve öyle davranması gerektiğini söylüyor. Nebahat Çehre, fıstıklı bir yiyecek yiyor. Feris ise, durumu fark edip telaşlanıyor.

İşte Menajerimi Ara dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı…

MENAJERİMİ ARA 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Sinema ve Televizyonculuk okuyan Dicle, kariyer yapmak için İstanbul’a gider. Tıpkı babası gibi en iyilerle çalışıp işinin en iyisi olmak ister. Antalya’da kredi çekip kuaför dükkanı açan annesi ise Dicle’ye maddi yönden bir yardımda bulunamaz. Dicle, babasının çalıştığı ajansa gidip iş başvurusunda bulunur.

Kıraç’ın yeni bir ailesi ve bir kızı vardır. Onlardan ve camiadan bir kızı olduğunu şimdiye kadar gizlemeyi başarmıştır. Dicle’nin kendisiyle görüşmeye geldiğini duyunca afallar. Ona Antalya’da başka şirketlerde iş bulacağını ama orada yapamayacağını söyleyip cebine para koyar.

Cebine şimdiye kadar babalık yapmayan biri tarafından para konulduğunu öğrenen Dicle, ona o parayı iade etmek için ajansa gider. Ancak orada Feris’in asistanının işinden istifa ettiğine şahit olur. Feris, nereden asistan bulacağını düşünürken Dicle, kendisinin asistanı olabileceğini söyler.

İşe alınan Dicle babasından kaçarken, kostüm odasında Barış ile karşılaşır. Barış onu, oradan gizlice kaçırmanın bir yolunu bulur. Yeni ünlü olan Barış, hayranlarının ilgisinden sıkıldığı için Dicle’nin kendisini tanımaması hoşuna gider. Öte yandan Tuğba Büyüküstün’ün Bont filminde oynayacağı ancak yaşı yüzünden kabul edilmediğini öğrenen Dicle, ünlü sanatçıyı görünce durumu ağzından kaçırır.

Kıraç, Feris’e onun asistanının Tuğba Büyüküstün’e yaşından dolayı filme alınmadığını söyler. O da Dicle’yi işten kovar. Dicle. işe tekrar alınmak için babasının odasına girip Feris’in isteği anlaşmanın kaşesini öğrenir. Onun karşılığında ise tekrar işe geri alınır. Kıraç, Dicle’nin tekrar işe alınmasına tepki gösterir. Feris. onun neden bunu yaptığına anlam veremez. Dicle. babasından bunun hesabını sormak için odasına girdiğinde kızıyla karşılaşır.

Manejerimi Ara 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle Kıraç’a Kızı Olduğunu Hatırlatmak Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler