Ana SayfaDizilerManejerimi Ara 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle Kıraç'a Kızı Olduğunu Hatırlatmak...

İlgili Postlar

Manejerimi Ara 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle Kıraç’a Kızı Olduğunu Hatırlatmak Zorunda Kalıyor!

Star Tv’nin iddialı dizisi Menajerimi Ara ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Yıllar önce kariyeri uğruna kızını ve karısını terk eden Kıraç, büyük bir ajansın en iyi menajerinden biri oluyor. Kariyer yapmak isteyen Dicle ise, Antalya’dan İstanbul’a gidip bir ajansta çalışmak için babasından yardım istiyor. Kıraç, Dicle’yi işe almak istemiyor, Dicle, Feris hanımın yanında işe alınmayı başarıyor. Ancak, Tuğba Büyüküstün’e ağzından kaçırdığı söz için işinden oluyor. Dicle, Feris’in ajanlığını yaparak tekrar işine geri dönüyor. Menajerimi Ara 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dicle Kıraç’a kızı olduğunu hatırlatmak zorunda kalıyor.

Salı Dizileri 2020

Dicle Kıraç’a Kızı Olduğunu Hatırlatmak Zorunda Kalıyor!

Menajerimi Ara dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Feris’in asistanı olan Dicle, dizi setinde olan Barış’ın Beren’le kavga ettiğini ve onu sete döndürmesini istiyor. Barış’ı ikna edemeyen suçun Beren’de olduğunu anlayan Dicle onunla konuşmaya gidiyor. Dicle, Beren’le konuşunca onun Kıraç’ın yani babasının kızı olduğunu anlıyor. Kıraç, Dicle’ye setteki diğer oyunculara ve Beren’e kaba davranamayacağını çünkü onun kızı olduğunu söylüyor. Dicle, dayanamayıp kendisininde onun kızı olduğunu söylüyor.

İşte Menajerimi Ara 2. bölüm 1. fragmanı…

MENAJERİMİ ARA 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Sinema ve Televizyonculuk okuyan Dicle, kariyer yapmak için İstanbul’a gidiyor. Tıpkı babası gibi en iyilerle çalışıp işinin en iyisi olmak istiyor. Antalya’da kredi çekip kuaför dükkanı açan annesi ise Dicle’ye maddi yönden bir yardımda bulunamıyor. Dicle, babasının çalıştığı ajansa gidip iş başvurusunda bulunuyor.

Kıraç’ın yeni bir ailesi ve bir kızı vardır. Onlardan ve camiadan bir kızı olduğunu şimdiye kadar gizlemeyi başarıyor. Dicle’nin kendisiyle görüşmeye geldiğini duyunca afallıyor. Ona Antalya’da başka şirketlerde iş bulacağını ama orada yapamayacağını söyleyip cebine para koyuyor.

Cebine şimdiye kadar babalık yapmayan biri tarafından para konulduğunu öğrenen Dicle, ona o parayı iade etmek için ajansa gidiyor. Ancak orada Feris’in asistanının işinden istifa ettiğine şahit oluyor. Feris, nereden asistan bulacağını düşünürken Dicle, kendisinin asistanı olabileceğini söylüyor.

İşe alınan Dicle babasından kaçarken, kostüm odasında Barış ile karşılaşıyor. Barış onu, oradan gizlice kaçırmanın bir yolunu buluyor. Yeni ünlü olan Barış, hayranlarının ilgisinden sıkıldığı için Dicle’nin kendisini tanımaması hoşuna gidiyor. Öte yandan Tuğba Büyüküstün’ün Bont filminde oynayacağı ancak yaşı yüzünden kabul edilmediğini öğrenen Dicle, ünlü sanatçıyı görünce durumu ağzından kaçırıyor.

Kıraç, Feris’e onun asistanının Tuğba Büyüküstün’e yaşından dolayı filme alınmadığını söylüyor. O da Dicle’yi işten kovuyor. Dicle. işe tekrar alınmak için babasının odasına girip Feris’in isteği anlaşmanın kaşesini öğreniyor. Onun karşılığında ise tekrar işe geri alıyor. Kıraç, Dicle’nin tekrar işe alınmasına tepki gösteriyor. Feris. onun neden bunu yaptığına anlam veremiyor. Dicle. babasından bunun hesabını sormak için odasına girdiğinde kızıyla karşılaşıyor.

Menajerimi Ara Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Dizinin 1. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler